The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, September 10, 2005

Hvad har du opfundet? En dyb tallerken!? Idiot

Så lærte vi også lidt i dag http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=386592/

Thursday, September 08, 2005

En fejl siger du? Den holder jo ikke

Fredag aften blir jeg via DAHF gjort opmærksom på at cdon.com har "Band of Brothers" boxen til sølle 89 kr. En fuldstændig uhørt pris for 6 skiver og en, så vidt jeg kan forstå, genial serie. Så jeg bestiller sføli og det samme gør en del andre på DAHF. De fleste bestiller faktisk et par stykker; i visse tilfælde med henblik på videresalg med stor fortjeneste. Selv nøjes jeg med en. Jeg har længe gerne ville se serien, men det er ikke ÅH MIN GUD MÅ-SE TV for mig, så det ville kun være cool at få boxen til så billige penge idet jeg ikke gider gi' ret meget over en hund for dén oplevelse.

Søndag eller mandag blir boxen taget af cdon.com og et par stykker får annulleringsmails med besked om, at der er tale om en fejl og at den faktiske pris er 300-et-eller-andet. Samtidig blir der tirsdag trukket penge hos en del andre og de får boxen onsdag. Og ja, det er selvom visse har fået mail om at det er en fejl og deres ordre er annulleret. Forskelsbehandlingen er i sig selv herlig.

Og hvad så med mig? Ja, jeg sidder stadig og ser på "ikke afsendt" i min ordreoversigt. Dog har jeg ikke fået nogen annulleringsmail så man må jo væbne sig med tålmodighed. Ikke at jeg regner med at få boxen, MEN det kunne jo være ganske nice alligevel. Under alle omstændigheder er det nok slut med at handle hos cdon.com. Selvom jeg skulle få boxen er forskelshandlingen helt hen i vejret og fuldstændig til grin.

Tuesday, September 06, 2005

Bøger og det at bedømme dem på coveret

Når man ser et billede af sin (dengang) kommende underviser som ser sådan her ud tænker man jo ikke ligefrem: "hold da kæft, en humørbombe." Hun så (og ser) jo nærmest tør og kedelig ud. Nå, man bevarer håbet. Hun har trods alt skrevet en bog om Elvis, så helt kedelig kan hun da ikke være.
Og ganske rigtigt. Hun viste sig at være både humoristisk, venlig og engageret. Om det hænger sammen med, at hun har fået kortere hår end det på billedet ved jeg ikke. Men alt i alt, en positiv overraskelse som igen beviste, at man ikke skal bedømme folk på udseende. Hendes to fag, som jeg begge følger, er også rigtig spændende, så det er jo bare skønt. Og så er hun anti-Bush hvilket altid er en fordel og sjovt nok blev gjort klart ganske underspillet og tilfældigt. Det er i hvert fald et personlighedstræk der med ét gør en amerikaner mere tiltalende.

SÆT IGANG...igen

Robinson kører igen, og det er Jyderne vs. Københavnerne! I sig selv en idiotisk ide som viste sig at være ganske effektiv idet de to hold allerede hader hinanden intenst. Og ikke mindst fordi Jyderne vandt over Københavnerne 3 gange på 1 afsnit. Det er smukt er hvad det er.
Generelt var programmet ret kompakt og vi skulle ikke have alle mulige "lær-deltagerne-at-kende"-segmenter som ellers har været normen. Så jeg følger Robinson igen og nyder det

Monday, September 05, 2005

"Bet you never thought that I could break you"

Så er den første rigtige Uni-uge igang. Jeg er egentlig ganske spunky og klar på det, så mon ikke det blir hygsomt? Jeg tror det.
I morgen skal jeg til det frivillige fag hvor vi skal snakke om McCarthys Child of God. Som Mr. Gretlund sagde i fredags til introtimen så bør pigerne ikke læse den sent om aftnen. Jeg tror sgu han brugte samme besked da jeg havde bogen med ham for et par semestrer siden.

Speaking of McCarthy, så har jeg forsøgt at transformere mit foredrag fra sidste eksamen om hans bog Blood Meridian til et essay/'paper'. Jeg har den pt. til gennemlæsning hos Gretlund og min underviser fra Western-faget. Jeg er lidt spændt på hvad de siger til det. Planen var at forsøge at få den udgivet et eller andet sted (de har jo så mange kontakter de undervisere), men nu må vi se hvad det ender med. Titlen på essayet er (lissom foredraget): "'They Rode On': The Violent Journey in Blood Meridian."

Sunday, September 04, 2005

"Atomic winter in my soul..."

Så står den sgu på familietur til Odense Zoo i dag. Jeg har set skræmmende lidt af de ting Odense har at byde på trods af jeg har boet her i 4 år. Det være sig Odense Zoo, H.C. Andersens hus, nattelivet osv. Men i dag blir det så Zoo med hele familien... hygsomt.

Fik jeg sagt at Marion Raven er for genial?