The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, May 21, 2005

Kongekabale v2.0

Hvis man, som jeg, er til politiske dokumentarer, bør man ikke snyde sig selv for "Lykketoft Finale" af Christoffer Guldbrandsen i morgen søndag på DR2, 21.30. Er man ellers til den slags, kan "Kandidaterne" fra 1998 ikke anbefales nok.

Friday, May 20, 2005

Kæder og andet

Så kom der lige 2 links på den evigt voksende liste. Jeg kan stadig ikke lægge West Memphis sagen fra mig (= den Paradise Lost filmene tidligere beskrevet på bloggen handler om). På siden jeg linker til er der klip fra en nyhedsudsendelse ifm. med, at det er 10 år siden børnemordene fandt sted. Sagen er både interessant, tragisk og frusterende. Men ak, der er ikke så meget at gøre udover at håbe på det bedste og ellers vente på Paradise Lost 3.

Wrestlingringen er landet i Fredericia og er ved at blive samlet i skrivende stund. Første show i den, er d. 5/6, så det bliver spændende. Showet på søndag i Århus bliver i den, efterhånden legendariske, interimistiske DHW ring. Den er såmænd udmærket efter min mening, MEN ikke nogen rigtig ring. MEN (igen) nu har vi jo klaret dét problem.

Og så lige et knæk og bræk til alle der skal til eksamen i den kommende tid!

Wednesday, May 18, 2005

One car to go, please

Renaulten er i Horsens da den snart skal til syn. Far er jo mekaniker, så han skal lige se den efter osv. Og hvordan kommer jeg så rundt? Cykel? Gå-ben? Dog ikk! Jeg har lånt mors bil - en spif lille Citroën. Den er lækker at køre i, men bemærk ordet "lille" i den tidligere sætning for hold kæft hvor er den en krig at komme ind og ud af! Til tider ser det i ind- og udstigning ud til, at bilen er bodypainted på mig. Men hva faen, jeg klarer den vel med blå mærker og bumps div. steder fra kød mod rat, tag, vindue og instrumentbræ(d?)t.

Tuesday, May 17, 2005

And the winner is....bah, who cares? Nobody's watching

Afslutningen på "Farmen" på TV3 var da den tammeste afslutning nogensinde på et realityshow. Generelt var programmet som "Farmen" sidste år - udmærket til tider, men ikke ligefrem top-underholdning uge efter uge.

Til gengæld er "Hyret eller Fyret" og "Kontrakten med Don Ø" stadig underholdende TV og her er vi også inde i slutfasen. Mest spænding er der nok i "Kontrakten..." da ingen af deltagerne har været synderligt imponerende og det derfor er ret meget up in the air hvem der løber med kontrakten.

Monday, May 16, 2005

Royal fødsel i det næsten skjulte

Når der på Her & Nus forside denne uge står: "Mary Skubber Alex Ud" må jeg sige to ting:

1. Tillykke
2. Den med, at flere og flere blir født før tid passer åbenbart