The life and times of an anti-social intellectual

Friday, March 13, 2009

Ze Germanz!

Mine tyske naboer slår til igen. Faktisk er det kun manden, der vistnok hedder Christian, der er tysk. Kæresten er, så vidt jeg kan vurdere, dansk og hedder Maja.

Som nogle sikkert ved, så skændes de en del, og manden virker ganske aggressiv og med en meget kort lunte. Han har vist også et drukproblem. Og nu har de så fået et barn. Jeg tror det er fordi det tragikomiske billede ikke ville være komplet uden. Det virker dog til at barnets ankomst har haft en god effekt i og med at de har været ret stille på det seneste. Lige indtil i går.

Jeg hørte dem skændes i løbet af eftermiddagen og først på aftenen. Det eksploderede så ved 22-tiden. Christian har et eller andet ritual med at gå ud på altanen, hoste og spytte. Det foregår stort set på de samme tidspunkter dagligt. Som med så meget andet i denne affære har jeg forskellig teorier om hvorfor, men lad nu det ligge. I går går han også ud på altanen. Maja har åbenbart fået nok og lukker og låser altandøren og skrider. Som jeg oplever det starter det stille og roligt med at han trommer lidt på vinduet og siger "Majaaaa". Det udvikler sig til en let hamren på ruden. Så lidt mere voldsomt. På dette tidspunkt sidder jeg og ser tv og tænker "fuck tv, det her er mere interessant." Og lidt efter sker det vi alle ventede på, nemlig at lyden af en rude, der smadres fylder det rolige landskab. Misse/Lærer Andersen optrinnet fra Matador anno 2009.

Derefter starter en større seek & destroy/apologize mission for manden, for Maja er sgu væk. Han ringer på hos div. naboer og spørger om hun er her. En gang imellem går han tilbage i lejligheden og rydder lidt op. Et kort øjeblik lyder det som om han saver i et eller andet. På et tidspunkt hvor han åbenlyst er ude af lejligheden indtager jeg min altan og læner mig udover rælingen og ser ind på hans og ser 2 ting: 1. deres lejlighed er malet helt rød og ser egentlig ganske hyggelig ud, og 2. altandøren er smadret, muligvis med en havestol der står på altanen. Hyggen.

Christian er en ret høj mand og tramper en del. Ergo kan man høre ham når han bevæger sig. Generelt. Jeg sidder kun og venter på han ringer på hos mig og spørger om kæresten er hos mig. Det sker dog ikke. Jeg ender med at kalde det en dag og gå i seng. Jeg når dog knap nok at lægge mig før jeg hører div. biler udenfor. Jeg står selvfølgelig op og glædes over at politiet er kommet + det jeg vælger at tro er Majas far, noget familie, eller en ven, som hun åbenbart har skjult sig hos. Imens panserne snakker med Christian hjælper et par naboer Maja med at samle div. personlige ejendele i lejligheden, hvorefter hun bliver kørt væk imens Christian råber søde ord på tysk og ICH LIEBE DICH. Politiet viser sig som ægte profs og siger HUN ER SUR PÅ DIG LIGE NU, MEN I KAN SNAKKE SAMMEN I MORGEN. Jeg var lige ved at poppe hovedet ud og sige ....REALLY?! Og ja, jeg formår at opleve alt dette uden at gå udenfor en dør og det er jo et stort plus ved underholdning.

Til trods for at Maja nu er skredet og politiet har fulgt Christian ind i lejligheden tramper han stadig rundt. Jeg er, igen, gået i seng. Så ringer han på. Jeg orker ikke snakke med ham, og lader ham ringe et par gange. Jeg venter kun på at han sparker døren ind. Der overrasker han dog, idet han bare giver op. Det skal lige siges, at han under hele dette optrin virker mere afslappet end normalt.

Just another day....