The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, September 18, 2004

Jeg var et smut i Horsens torsdag eftermiddag til fredag aften. Det var rigtigt hyggeligt og ikke mindst var der en overflod af god og gratis mad.

Igår fik jeg også hentet og installeret Microsofts Service Pack 2 til WinXP. Gejl. Ellers står weekenden på læsning i form af Three Soldiers af John Dos Passos. I Horsens fik jeg læst Kurt Vonneguts Slaughterhouse 5 som var underlig men rigtig fed.
Tirsdag skal jeg op og snakke med en af mine undervisere om de historier jeg har skrevet og hvad hun mener jeg skal gøre for at komme videre med det. Det blir lidt spændende.

Wednesday, September 15, 2004

Først dør Ove og nu dette. What is the world coming to :'(
RAW denne uge var so-so. Vince McMahons besøg på RAW var faktisk det jeg 'markede' mest for. Mandens strut ned af rampen rules endnu :D Kane/Lita anglen var til grin. Det bedste var fansne der chantede "baby killer" til Kane. God humor.

Tuesday, September 14, 2004

Kane wrestled Gene Snisky to a no contest. Kane went to do what he did to Shawn Michaels, but Lita stopped him. Snisky hit Kane with a chair and he fell on Lita. She presumably had a miscarriage.

Hva sker der? Har vi Russo tilbage som writer eller hvad sker der? Jeg er sikker på Jim Cornette er glad i hvert fald når man tænker på hans harme over Russos angle hvor Terri faldt på ring apron og mistede sit barn. For nu at bruge Cornys ord, hvad er det så lige en sådan angle gør udover at få en masse mennesker som har oplevet en ufrivillig abort eller kender nogen som har fået det til at føle sig skidt tilpas? Sælger det billetter? Næppe. Det er jo lavmålet af dårlig smag for fanden. Hvad blir det næste? Triple H der knepper det døde foster næste uge? Fy for satan.
RIP Ove Sprogøe. Nu er jeg stor fan af de gamle danske film og specielt Olsen Banden så det her er da svagt deprimerende :'(

Monday, September 13, 2004

I dag oplevede jeg så at høre min short story "House Call" nævnt i sammenhæng med en forelæsning om Hemingway. En af mine undervisere, Clara, som var ret så rystet over historien men samtidig synes den var rigtig god, nævnte den i forbindelse med Hemingways bestræbelser i hans romaner efter at få kaos til at blive til orden. Ideen var så at i nyere fiktion er det lige omvendt hvilket bl.a. kan ses i både "Watch" og "House Call". Hun begyndte at foreslå jeg skulle læse historien op i en time i fremtiden og hun havde et par ideer hvis jeg gik og tænkte på at få historierne publiceret. Svagt overvældende men også cool nok. Jeg kan ikke rigtig se relevansen i at læse den op i et fag der handler om Ernest Hemingway og John Dos Passos men whatever...

Jeg er pt. igang med at skrive lidt på en historie som handler om racisme. Den er i den lettere og mere humoristisk ende men politisk ukorrekt som bare fanden.
Jeg har efter mange overvejelser bestemt mig for at holde efterårsferie på Edeka i gode gamle Horsens. Det er ganske vist ikke formuer jeg kan nå at tjene derude på en uge men mange bække små...som man siger. + jeg skal også ekspedere julevarer lørdag i uge 42. Julevarerne bliver altid ekspederet 2 lørdage i oktober og det er som regel rigtig hyggeligt. Vi får gratis morgenmad og frokost plus vi er på overtidsbetaling i den tid det varer (typisk en 6-7 timer).

Sunday, September 12, 2004

Vejret i dag har ikke rigtig været til andet end hygge indendørs så det er hvad der har stået på programmet. Jeg fik læst den 130 sider korte Nashville 1864 - The Dying of the Light af Madison Jones og de første 110 (ud af 250) sider i Hemingways The Sun Also Rises. Hemingway skriver intet mindre end fantastisk godt! Og Sun er foreløbig gennemført genial på trods af den ikke rigtig handler om noget...ja, det kan lade sig gøre.