The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, August 27, 2005

Underligt tilfælde

Når jeg wrestler bruger jeg som mit store finishing move en Choke Powerbomb. Som alle wrestlingnørder ved, så kan man ikke have et finishing move uden at kalde det noget smart. Derfor hedder min finisher The Catcher in the Rye. Hvorfor? Ja, jeg har faktisk en intelligent, og lang, men god, forklaring som gerne skulle blive til en promo en dag. Men jeg kan da afsløre, at det har noget med John Lennon, Mark David Chapman (som skød Lennon) og, ikke mindst, J. D. Salingers roman The Catcher in the Rye at gøre.

Jeg er netop gået igang med at læse romanen og havde altså dengang jeg fandt på navnet ikke læst den. Jeg havde bare hørt titlen og set et program om Lennon og Chapman hvor romanen blev nævnt (idet Chapman åbenbart fandt noget inspiration i den, til at skyde Lennon). Anyway, jeg er 40 sider inde i bogen og ordet "madman" har optrådt 3 eller 4 gange allerede. Altså Mad Man McKinzy, der ikke har læst bogen før nu, bruger The Catcher in the Rye som finisher og "madman" optræder konsekvent i bogen. Coincidence? I hope... not :D

Sunday, August 21, 2005

Marzipaaan, Fudge og lokal-tv

En herlig weekend er på vej mod sin afslutning!

Fredag fik DW debuten på lokal-tv i Danmarks første containerkamp. Yours truly kommenterede sammen med Mr. PPV og det gik ganske hæderligt syns jeg taget i betragtning, at det var første gang. Kampen mellem Kimball og Chaos var rigtig fed og brutal. Alle var enige om, at det var en stor dag for dansk wrestling, og at niveauet blev hævet en anelse (bl.a. ved hjælp af kommenteringen - their words, not mine).

Lørdag ved middagstid blev Whipsy hentet på banegården og senere joinede SCSA selskabet. Efter sidstenævnte skred ved midnatstid, fortsatte Whipsy og moi troligt indtil kl. 5 hvoraf de sidste 2-3 timer var i selskab med verdens FEDESTE softcore pornofilm på 3+ efterfulgt af to afsnit af Dr. Phil. Do we know how to partaaaay or what!?

Weekendens kultfigur: Stewie