The life and times of an anti-social intellectual

Wednesday, January 25, 2006

Pinebænken: Ta' plads

Så er karaktererne ekspederet. Og med ekspederet menes der åbenbart "afleveret til Center for Engelsk." Og så går der lige 3-4 dage før vi kan se dem online... Ja, det er sørme fedt da. Førhen blev karaktererne smidt online med det sammen, men fordi der bruges cpr-numre til eksminerne må de ikke offentliggøre dem mere. Ergo blir det gjort sådan, at vi kun kan se dem på vores student-profil på www.sdu.dk. Det er sguda blændende!! Det skal lige siges, at Center for Engelsk også er meget utilfreds med det nye system da det er en væsentlige forringelse af serviceniveauet.

Nå, men man kan faktisk få karaktererne oplyst ved at henvende sig til sekretærerne hos Center for Engelsk. Så det vil jeg gøre i morgen da jeg alligevel skal på Uni. En af mine medstuderende har fået sine oplyst, og fik af vores lærer at vide at hun stort set kun havde givet 10 og 11, og så et enkelt 7-tal men, "that's not one of you guys." Jeg er, så vidt jeg ved, med i "you guys" så der er da håb...

Update: Og imens jeg skriver dette indlæg kommer der mail fra min lærer. Jeg skrev - før jeg vidste at man kunne spørge på kontoret om karaktererne - om man kunne få dem oplyst nu på en eller anden måde. Svar: "I can't remember your grades but seem to remember them in the 10 and maybe 11 range." Ah yes, vi får se i morgen

Update 2: Aha. Nu kan man så ikke få sine karakterer oplyst hos sekretærerne. Pr. e-mail har jeg fået at vide at det i går var en undtagelse da de tilfældigvis havde protokollerne fremme da min medstuderende kom forbi. Jamen, det var da heldigt! For nu at citere den ene sekretær: "Det er ikke for at være emsig men hvis jeg skulle oplyse de enkelte karakterer til samtlige engelskstuderende, kunne jeg ikke lave andet." Service er sgu vejen frem.

Update 3: Og så kom karaktererne op. Det blev til fire 10-taller (2 for indhold, og 2 for skriftlig formidling). Mildest talt chokerende når man tænker på det er for (kunst-)historie. Men yay!