The life and times of an anti-social intellectual

Friday, October 29, 2004

Dagens plug: Miniserien "Taken" til 150 dask hos Axel Music. Jeg kender kun serien fra (positiv) omtale så jeg kunne ikke lade det tilbud gå forbi. 150 kr for 6 skiver er en tand for billigt.

Vejret er jo ikke til andet end afslapning og det gør jeg så. Ingen opgaver, foredrag eller andet skidt der skal laves for en gangs skyld (det går så løs igen i næste uge men fuck nu det). Jeg har lige den sidste bog på læseplanen der skal ordnes men den skulle være ret nem at komme igennem.

Thursday, October 28, 2004

Mid-term gik godt syns jeg. Ikke alle spørgsmål blev besvaret lige godt men alt blev besvaret. Så må vi bare vente og se.

I dag kom The Thing Collector's Edition fra Axel Music. Jeg regner med at få den set i aften. Jeg har ikke set den så glæder mig en hel del. John Carpenter er jo manden.
Så blev det vist tid til en lille opdatering.

Jeg holdt mit oplæg/foredrag om shopping malls i tirsdags og det gik rigtig godt hvis jeg selv skal sige det. Inkl. diskussion bagefter varede det hele ca. 45 min hvilket jo i sig selv er svagt skræmmende. Nu tror jeg sgu også min oplægskvote for dette og næste semester er opbrugt!

Jeg fik også afleveret den første såkaldte områdeopgave i Historical Fiction i mandags. Jeg er lidt spændt på den men håber da den består.
Jeg har en mid-term i dag i faget om Dos Passos og Hemingway. Jeg er ikke nervøs og føler mig så klar som man nu kan blive. Igen er det "bare" pass eller fail så det burde kunne lade sig gøre at komme igennem den.

RAW i mandags var godt - rigtig godt endda. Ikke meget wrestling men overall havde showet den famøse "feeling" og atmosfære hvor det hele virker extremt underholdende. Det vilde publikum hjalp helt sikkert. Få da holdt et PPV i Des Moines for fanden! Babyface locker room vs. Evolution situationen virkede godt syns jeg men holder den i længden? 2 gode RAWs i træk - uhauhauhauhauha!

Sunday, October 24, 2004

Nå, men M*A*S*H var så god at den blev læst fra start til slut i dag. Bøger man ka komme igennem på en dag ka vi godt li :D Skræmmende produktiv dag.
Jeg er blevet færdig med min 5 siders opgave til i morgen i Historical Fiction og er så småt ved at få styr på mit foredrag til tirsdag i Consuming America. Jeg har vanen tro svært ved at bedømme min egen opgave men synes nu den er ganske udmærket. Vi får jo ikke karakter for den så det gælder bare om at bestå (sagde han og dumpede D'OH!). Vi får se :-)

Jeg er blevet færdig med For Whom the Bell Tolls som var rigtig fed men måske lige lidt for lang. Jeg er kommet lidt igang med næste bog på planen nemlig M*A*S*H. Jeg bryder mig ikke specielt meget om serien så allerede dér er jeg lidt negativ indstillet men hva faen.

Løn part 1 fra Edeka kom i torsdags og det blev til 2404,- udbetalt i grundløn. Vi har en bonus/akkord ordning på Edeka også som udregnes månedsvis så der skulle gerne komme et par hundrede til i kassen i næste uge. Overall, ganske godt for en uges arbejde synes jeg.