The life and times of an anti-social intellectual

Tuesday, July 24, 2007

Testosterone ratio 59:1

Jeg hader polakker. Faktisk hader jeg mennesker...generelt.

Hvis det ikke var for Volbeat og Metallica, der bankede ind i min øregang hele dagen, ville jeg været gået amok på Edeka i dag. Faktisk gjorde musikken mig endnu mere aggressiv og olm, så eksperterne kan være glade for, at deres teorier er korrekte. Jeg faldt ned på jorden når "Nothing Else Matters" tonede frem, men derudover var det ren ondskab det meste af dagen. En af polakkvinderne, der taler dansk, gik så vidt at bede mig om at "slappe af." Jeg mumlede noget om Nancy Benoit og kørte videre.

Og hvorfor så denne irritation og dræberlyst. Vi er mange folk på Edeka - alt for mange. Der holdes i kø, det er varmt, folk (aka. polakkerne) er langsomme og generelt er alt bare naw lort. Behøver jeg sige D-Fens? Lad mig bare sige, at jeg i dag forstod Chris Benoit lidt bedre.

Sidenote: Alle de sorte (for vi har skam også afrikanere på lageret) bruger handsker når de arbejder. Hvide handsker. Giv dem lidt musik og vi har et lager minstrel show. Og nej, jeg er ikke racist. Enhver, der kender mig bare lidt ved, at jeg har hang til de mørke (åh ja). Men det er da påfaldende med de handsker. Den løbende vittighed er sføli, at det er for ikke at få sorte hænder. AAHAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAA. Lav løn leder til racisme og usjovhed - tro mig.

Anywho, det er sidste uge på Edeka og tak for det. Fuck off