The life and times of an anti-social intellectual

Wednesday, June 16, 2004

Ooooooooooooooog ferie! Omsider er det overstået. Så er der lige småbekymringer om den skriftlige karakter i næste uge og ellers bare afslapning i monsterstor stil til Edeka eventyret begynder mandag d. 28.

Jeg var oppe i Cultural Aspects of America's History and Society. Vores underviser synes det var sjovt at lave personlige spørgsmål så jeg fik en kuvert med et spørgsmål i og 30 minutter til at forberede mig i. Discuss the meaning and consequences of Juliet Schor's 'new consumerism'. Jeg fik et mindre panikanfald idet jeg ikke lige kunne huske hva fanden det så var. De 30 minutter hjalp ikke på min hukommelse og jeg måtte nervøst gå ind i Helvedes forgård, bedre kendt som eksamenslokalet.

Jeg snakkede om alt og ingenting og fik da sagt en del og kom ud af det nogenlunde. Så var det tid til mit foredrag forberedt hjemmefra om mediernes rolle i Golfkrigen og Vietnam krigen. Det gik rigtig godt! Derefter var der et par spørgsmål og det var det. Kl. 15.40 stod jeg udenfor og ventede på min karakter. Det faktum at eksamen skulle vare til kl. 16 bekymrede mig lidt...
Jeg kom ind og fik at vide som det første "ja, du tog os jo med storm". Aha, tænkte jeg. Så det endte med at jeg fik 9 i områdespørgsmålet (om new consumerism) og 11 for mit foredrag - dette regnes som en samlet karakter for indhold, altså 10. Derudover fik jeg 11 for mundtlig fremstilling (sprog osv.). Så 10/11 som afslutning på det hele.

Ferie...lad mig holde dig.

Tuesday, June 15, 2004

Ku 25 minutter være mindre tid?! Mit eget oplæg i morgen skal vare 25 min og det er utroligt nok en kamp at få det til at vare under de 30 minutter.
Stacy comes into Lita dressing room, asking to borrow her elbow pads. Lita then shares that she is pregnant, but tells Stacy not to say anything to anyone, because she is the first to know, and Matt doesn’t even know.

Hvis Kane er faderen til det barn siger jeg tak for i år...

Eksamen er i morgen - jo mindre sagt, jo bedre :D Det skal bare overstås