The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, October 02, 2004

Jeg fik i formiddags set Thriller - A Cruel Picture (nævnt andetsteds i bloggen). Den var ikke helt så barsk som jeg havde regnet med men stadig en cool film om ondskab og hævn. Christina Lindberg er underskøn i filmen og på trods af hun ikke siger et eneste ord er hun helt fantastisk. Stor præstation!

Afsnit 4 af "Joey" var en absolut bundskraber. Fuck det var kedeligt og usjovt. Jeg forstår slet ikke Scott Keiths begejstring.

Jeg er kommet igang med John Dos Passos' The Big Money som er 3. del af hans USA trilogi. Vi skal dog kun læse denne 3. og sidste del. Det bliver den sidste roman inden ferien.
Jeg har mit foredrag/oplæg på mandag om Scarlett O'Hara som jeg ikke er specielt nervøs for. Det skal nok blive hyggeligt.

Thursday, September 30, 2004

Lang men god dag på Uni i dag. Jeg havde ikke rigtig besluttet mig for da jeg tog derud om jeg ville gå til foredraget af John Milton Cooper, Jr. fra University of Wisconsin. Det gjorde jeg så kl. 14.15 og hans foredrag "As Good As It Gets: The 1912 Presidential Campaign and Election" var faktisk rigtig godt.
Efterfølgende var der reception med gratis mad, vand og vin :D Og kl 19 kørte jeg så fra Uni så den reception trak da ud. Men det var nu ganske hyggeligt at sidde og snakke med div. medstuderende, undervisere + Cooper med frue. Han kunne bl.a. godt li min "Don't Be An Ass Clown" T-shirt :-)
"Forsvar" er da blevet gennemgående soap-agtig på det sidste. Nerven og intensiteten fra de første afsnit er da helt væk. Fx. fik vi i denne uge omsider bekræftet at Mikael var blevet forelsket i Katrine som vi så ENDELIG fandt ud af er hans søster. Ja, det er sgu "dansk drama i retten" når det er bedst. Og ikke nok med det. Vi fik en totalt lækker romantisk melodi hver gang de var i samme lokale. Det var seriøst en parodi af sig selv og jeg undrede mig over om det var hensigten at det skulle være så kliche-præget og generelt til grin.

Wednesday, September 29, 2004

RAW var en middelgo affære denne uge. Randy Orton tabte til Batista og er nu ude af opløbet om at møde Triple H til Taboo Tuesday. Tilbage er Chris Benoit, Edge og Shawn Michaels. Orton er den eneste der har heat med Triple H så mon ikke han kommer tilbage i opløbet. På den anden side er der jo også 'history' mellem Benoit og Trip og Shawn og Trip hvilket de kan spille lidt på...så intet er sikkert endnu. Edge, huh?

Det bedste på RAW var en angle mellem Flair og Orton hvor Flair kraftigt teasede et face turn men det blev desværre ikke til noget. Dog fik de lagt i ilden til Orton vs. Flair (til Taboo Tuesday?), en kamp jeg ikke ville have noget imod at se.
Christian vs. Shawn Michaels er allerede næste uge fra Madison Square Garden. Men derfor kan de jo godt have en kamp til Taboo Tuesday også hvis det endelig skulle være.

Ugens RAW moment var helt klart da Flair listede alle de wrestlere som giver sig ud for at være legender men ikke er det. Da han nævnte Mick Foley faldt han bare bagover...klassisk Flair, klasse!

Tuesday, September 28, 2004

Dagens musik plug må være Rammsteins nye album "Reise, Reise". Jeg tror ikke Rammstein fans bliver skuffede. En fed samling sange med alt lige fra det hårde til det mere romantiske.

Mit oplæg om Manhattan Transfer gik godt. Nu er der bare oplægget på mandag at se frem til. Det er foran en lidt større forsamling så jeg blir nok (lidt mere) nervøs.

Hos Axel Music har jeg bestilt filmen Thriller - A Cruel Picture (eller "- En grym film" som den originalt hedder). Det skulle være en ret barsk exploitationfilm. Jeg er ikke så vant i den genre så jeg glæder mig til at se den...om ikke andet så pga. Christina Lindberg.

Sunday, September 26, 2004

Jeg har fået set de 3 første afsnit af "Joey". Den er OK men bestemt ikke hylende morsom og det blir næppe en serie med en levetid på 10 år.

Jeg er kommet igang med John Dos Passos' Manhattan Transfer som jeg skal holde et lille oplæg om i morgen på Uni. Den virker indtil nu rigtig fed og er faktisk lidt lissom Pulp Fiction idet der kører et par historier sideløbende med hinanden som ikke har noget med hinanden at gøre umiddelbart men som så, vil jeg tro, down the line løber sammen.

I mit andet litteraturfag skal vi arbejde med Gone With the Wind i morgen og på næste mandag (hvor jeg så skal holde foredrag om Scarlett O'Haras udvikling eller mangel på samme). Derefter er det Hemingways A Farewell to Arms som jeg også har læst, så jeg er faktisk foran i Historical Fiction faget. Vi har den første mid-term-agtige opgave snart. Den skal kun være på 5 sider og vi har hele efterårsferien (hvor jeg så skal arbejde) + ugen efter til at få den skrevet. Vi har fri i Historical Fiction faget ugen efter ferien fordi vores underviser er ude af landet.
I Hemingway/Dos Passos faget har vi en mid-term exam d. 28/10 som er en "rigtig" eksamen på 3 timer (vil jeg tro).

Vores timer i Historical Fiction på torsdag er aflyst fordi Center for Amerikanske Studier har den årlige The Honora Rankine-Galloway Address. Det foredrag i den forbindelse lyder dog ikke videre spændende så jeg overvejer stadig om jeg gider gå derhen.