The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, October 27, 2007

Springskaller afsnit 1

Så løb "Blod, Sved og Springskaller" afsnit 1 over skærmen. Jeg havde godt nok set afsnittet for en halvanden uges penge siden, men jeg så det selvfølgelig igen i går. Det kunne jo være de havde klippet tingene om :)

Generelt er jeg godt tilfreds med afsnittet. Som altid med sådan noget er der ting, der blir undladt. Stemningen omkring Poul (Mr. PPV) og Daniel spilles straks op, for det er jo godt TV. Fred være med det. Men det blev ikke nævnt at hovedårsagen til, at Poul og andre mener, Daniel skal ud som formand er, at han sammen med Chaos og Cannonball Grizzly har skabt PWL, en anden wrestlingorganisation, der vil lave shows i Danmark og Tyskland. Kritikken generelt fra vores side (for jeg var blandt dem, der mente han skulle ud som formand) var, at der var en interessekonflikt hvis Daniel skulle sidde med både en PWL og en DW kasket på. Det kom ikke frem i afsnit 1. Der virkede det bare som om, at der var utilfredshed generelt.

Kronologisk er der også lidt et "problem." PWL blev skabt med firmabasis i England før Buret Inde, som man så klip fra i går. I næste afsnit er der bl.a. noget fra vores show til Hardcore festivallen som finder sted efter vores generelforsamling om formandsproblemet, som så først kommer i et senere afsnit, sammen med turen til England for at skabe PWL. Forvirret? Godt. Men det er nu småting syns jeg. Jeg håber dog, det kommer til at stå klart præcist hvorfor de fleste (for det var/er ikke kun PPV, der har sine holdninger mht. Daniel) mener, at Daniel ikke kan sidde som formand. Det var ikke fordi vi ikke satte pris på alle de ting Daniel har gjort for DW. Men man kan ikke sidde i to ledende stillinger i to forskellige forbund...

Men lad os nu se hvordan serien folder sig ud. Jeg havde frygtet det blev 5-6 afsnit med non-stop PPV/Daniel heat, men det lader det nu ikke til.

Husk iøvrigt, at der er show i Langå d. 10. november! Se www.prowrestling.dk for mere