The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, March 04, 2006

Geo RULES

O...K

Wednesday, March 01, 2006

Vild Vinter mini review

Jeg så Vild Vinter dagen efter det blev afholdt, men fik aldrig rigtig skrevet hvad jeg synes om det på video. (DVD udgaven kommer engang; hvornår ved jeg dog ikke).

Lightning Kid vs. Mohammed - Er det Mu- eller Mohammed? Anyways, kampen var for lang når man tænker på, at det var en lille squash match. Og Mohammed er sloppy.

Lenny vs. Jackson - OK lille kamp, men ikke noget særligt. Benny Ray tingen efter kampen var jeg ikke så vild med.

Damage Inc. vs. Kimball & Mohammed - Udmærket tag kamp som måske var lige en kende for lang. Mohammed var det svageste led - selvom han var 'over' - og til tider virkede kampen ustruktureret. Dette er dog forståeligt da den blev booked last minute pga. Raptor der måtte melde fra. Uden den hotte finish havde den nok ikke været så god som mange gjorde den til.

Mad Man McKinzy vs. Final Count - Som i alle kampene var der god heat, og jeg synes selv jeg gjorde det godt gimmick-mæssigt. Kampen kunne godt have været mere kompakt, og det udenfor ringen kunne vi nemt have undværet.

Kristian Holm vs. Smakhouze - Startede godt, og sluttede godt, men det i midten var småkedeligt.

Battle Royal - God stemning, men alt for rodet.

Som skrevet igår vender DW tilbage til Langå til sommer.

Tuesday, February 28, 2006

Tenderness leads to the gas chamber

...eller en anden tilfældig overskrift med citat fra Flannery O'Connor...

DW HouseShow 3 i søndags var lidt en halvsur fornøjelse. Det var nok en fejl at lægge et show så tidligt efter Vild Vinter; også selvom det var et mini-/houseshow. Der kom ikke så mange og en del wrestlere var ikke så oplagte som de kunne have været. Det var svært at gå fra 160 tilskuere til 15 for at sige det mildt.
Med en del af kampene var slet ikke ringe: Chaos og Kimball havde en god kamp, Mr. PPV og Lars Schjøtler havde en OK kamp og jeg selv havde en kort, men ganske udmærket kamp med Raptor. Showet tog hårdt på et par deltagere. Bl.a. endte Raptor med at tilbringe natten og lidt af mandagen på Kolding sygehus efter en grum hjernerystelse. Men det kan jo desværre ske.

Der kommer et show mere i Langå i juni eller juli. Cardet er stort set fastlagt, men bliver nok først offentliggjort om et par måneder. Hvis cardet holder bliver det i hvert fald stort. Derudover er DW booked til Århus Festuge, så der er nok at se frem til i sommermånederne på den front (hvis jeg da bliver booked...).