The life and times of an anti-social intellectual

Thursday, December 08, 2005

"The Army is the largest homosexual organization in the country."

Ja, det citat har ingen dybere mening for dette indlæg, men det er fra et interview med Bruce Conner som jeg skriver opgave om, og jeg synes det er så rammende :-)

Fik jeg sagt, at eksamen blir d. 4. og 9. januar? Den 4. er måske lige et par dage tidligere end forventet, men hva faen, så er jeg jo hurtigere færdig. Jeg er stort set færdig med læsning og har stakkevis af noter, citater og andet kræs klar, så det er bare at komme igang med skrivningen. Jeg ER sådan set i gang, men stadig kun i det små. Jeg kæmper stadig med motivationen. Det er satme svært at komme igang med 2x 20 sider om noget man ikke rigtig brænder for. Ja, det er interessante emner jeg har, men ikke så interessante at jeg er helt oppe og køre over det. Men skrevet blir de da. Det er endnu ikke lykkes mig at skrive en genial historieopgave, så vi må se om det sker nu. Selv tvivler jeg lidt, men miraklernes tid er ikke forbi. For mere, se her.

Julen rykker nærmere. Jeg er nu ikke specielt i julestemning. Faktisk er der ret lidt jul i min dagligdag. Jeg hører ikke julemusik, har ikke pyntet op, og har endnu ikke set nogen form for julekalender overhovedet. Men "The Julekalender" ryger jo på en dag og så ved vi det er jul!

DW havde deres andet House Show i søndags. Det gik rigtig godt og publikum var rigtig fede denne gang. Der var godt gang i dem, og det hjælper så usandsynligt meget. Selv var jeg i tag team med Kimball mod Raptor & Final Count i en kamp der inkl. entrance og post-match varede lige under 40 min. Det var nok lige i overkanten, men folk kunne li' kampen og jeg var overall selv mere end tilfreds. Det var også det sidste show i 2005. Lad os håbe 2006 blir lisså begivenhedsrigt som 2005 på DW området.