The life and times of an anti-social intellectual

Thursday, August 19, 2004

Så lakker ferien mod enden. Eller dvs. der er 2 uger endnu så der er lidt tid endnu. Jeg får dog en stille indslusning i det nye semester idet jeg har fri onsdag (hvor semestret starter) og ligeledes har fri fredag. Ergo har jeg kun timer torsdag før det er weekend igen. Dog er det nok slut med afslapning på det tidspunkt. Jeg har hørt rygter om at den første roman vi skal læse i det ene fag er Dickens' "A Tale of Two Cities". Jeg er ikke meget for Dickens men den sku jo være god.

Jeg er snart halvvejs med den tonstunge Gone With the Wind. Den er stadig rigtig god så det er ikke så belastende. Dog kan det være demoraliserende at nå til side 400 blot for at konstatere at der er 600 sider igen. Heldigvis holder hovedparten af andre romaner vi skal læse sig under de 500 sider.
Jeg glæder mig sgu lidt til semesterstart. Jeg skal have 3 gode undervisere og fagene virker spændende. Hele tilværelsen som studerende tiltaler mig stadig voldsomt pga. friheden men mere og mere fordi jeg føler jeg får et større overblik og en større viden indenfor de forskellige fag. Så kan man sige, "øhe ja, er det ikke meningen med at studere?" og jo det er det - altså går det som det skal :D
Jeg kan til tider godt blive bange over at skulle ud i det såkaldt "virkelige liv" om kun 2 år. Men den tid den sorg. Når jeg er færdig er jeg trods alt kun 24 så der er tid nok.

Hele den lange saga om arven efter min mormor er nu omsider afsluttet hos skattevæsnet, revisoren og skifteretten og pengene skulle gå ind på min mors konto i næste uge. Det har jo så også næsten kun taget et år at få det ordnet. For dem der ikke vidste det, så er det offentlige system ikke det hurtigste i verden.
Jeg bryder mig ikke om at sidde og lange beløb ud men min søster og jeg er tiltænkt en pæn portion penge. Desværre nåede min mormor ikke at få skrevet testamente men vi var bekendt med hendes ønsker og dem fører vi (dvs. mine forældre) ud i livet. Min søster har allerede for lang tid siden, via et lån, brugt sine penge i form af huskøb (som nok var det dummeste køb nogensinde men lad nu det ligge).
Selv har jeg ikke de store projekter med pengene udover køb af ny bil og så ellers muligheden for et par ekstra kroner hver måned. De 1200 jeg har til rådighed efter husleje dækker sgu ikke det helt store. Jeg læste den anden dag at en tommelfingerregel siger at man skal have 3000 kr. til fri afbenyttelse hver måned for at kunne overleve. Altså 100 kr om dagen til div. ting. Det har jeg så ikke men jeg skal da huske det når vi engang skal snakke udbetaling af arv.
Arven er selvfølgelig nogle irriterende penge at få på en måde idet man ikke kan lade være med at synes man får dem på bekostning af de døde. Men på den anden side har min mormor (og morfar) jo syntes vi skulle have dem for at lette tilværelsen og det vil vi/jeg så efterleve.
Fordi jeg nu engang er så fornuftig regner jeg med at sætte en del af pengene til side til når der engang skal købes lejlighed eller hus. Vi er jo nogen ulig min søster som gerne vil over de 23 år før vi køber fast ejendom.

Wrestlingmæssigt går det stille og roligt. Jeg er stoppet med at se SmackDown! fordi det kedede mig for meget. Så jeg ser faktisk kun RAW og PPVs. Derudover bliver det til lidt puroresu engang imellem og ROH som jeg stadig følger trofast på trods af div. dårlige vittigheder om pædofili. Ja, det er forfærdeligt men kan vi ikke komme videre og bare fokusere på at ROH leverer genial underholdning?

Jeg stod iøvrigt op kl. 12.30 i dag. Ja, man skal jo nyde det imens man kan :-)