The life and times of an anti-social intellectual

Friday, July 07, 2006

Edeka åh Edeka

Føj for satan, siger jeg bare! Men WEEKEND kan jeg så sige bagefter. Turen fra Horsens til Odense tog jo også kun lidt over halvanden time pga. urimeligt lange køer. Det var varmt og belastende. Og en halv time før jeg begav mig on the road havde jeg lige fået lavet et hul hos tandlægen - et hul, som ifølge tandlægen, kun kunne laves med plastik. Så det kostede jo en mindre bondegård. Pissed? Lige lidt. Endnu mere pissed da trafiksituationen spidsede til? FANDME JA!

Og generelt pissed hele ugen på Edeka. Nu har der ikke været nogen ændringer overhovedet på den arbejdsplads i 5-6 år, men nu skal jeg satme love for at der sker noget... og ikke til det bedre. Uden at gå i detaljer om arbejdsgangen og akkord/bonusordningen på Edeka så får man et tillæg alt efter hvor meget man laver (hvor mange kolli man når på en dag) når det overstiger et vist beløb (80 i timen for de interesserede). Normalt har man kunne tjene gode penge på specielt tankstationerne da de skal have en masse slik og dagligvarer, som sælges stk-vis til dem, hvor de til f.eks. købmand sælges i hele kasser, pakninger osv osv. Det går hurtigere at pakke 100 kolli i en styksalgsgang til en tankstation end det tager at pakke 100 kolli hardcore kolonial til en købmand kan jeg afsløre. Nå, men nu har de så fjernet vores 3 stk-salgsgange og smidt dem ovenpå, så der går et lille antal tøser og pakker de ting deroppe. Resultat: Der er kun lortearbejdet og de tunge kasser til os og det er praktisk talt umuligt at tjene penge med mindre man spæner rundt og gerne vil have ryg- og skulderproblemer i en vis fart. Så gik jeg vist i detaljer alligevel :D

Er det iøvrigt mig eller er en tøs der går med påskriften BAD GIRL på sine bukser alt andet end bad? Hvis man virkelig er bad behøver man vel for helvede ikke skilte med det. Tåbelige kvinde.

Nu vi taler om kvinder, så er kvindeprocenten ret høj i år på Edeka. Eller jeg skulle vel sige pigeprocenten. OG, til forskel fra sidste år, er de fleste fakkertalt ret lækre at se på. Ja, det hjælper alt sammen på den arbejdsplads.

Ellers er der intet at rapportere fra den første uge. På trods af ringhederne så går sådan en uge jo alligevel hurtigt.

Iøvrigt har jeg hørt rygter om et skørt return til DW. Sagde jeg skørt? Jeg mente stort.

Sunday, July 02, 2006

STREAMERS~!

DW Hedeslag er historie og satme om ikke Mad Man hev en sejr hjem i Street Fighten og sendte LEGENDEN Smakhouze på pension. Tak for kampen Smaky, det var spast.

Udover en bule i baghovedet og lidt bumps 'N' bruises har jeg det OK ovenpå gårsdagens festivitas. Om jeg har det lisså godt i morgen kl. 5 når uret ringer og jeg skal op og på EDEKA vil vise sig. Jeg gider pt. OVERHOVEDET ikke, men det går jo nok i sidste ende :)

Og nå ja, så var der jo de skønne streamers før min kamp i de amerikanske farver. En tak til KingHans og co. for at gøre deres til at kampen blev uforglemmelig :P

Næste DW show er i Brovst/Tranum d. 22/7. Jeg har hørt lidt rygter om at der bliver en stor Battle Royal som det første på showet hvor vinderen går videre til main eventen og en kamp om bæltet (som nok skal komme...) mod den nye DW mester, Chaos.