The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, April 01, 2006

So much larger than life...BIG TIME!

Football-fans har SuperBowl, baseball-fans har World Series, og Hollywood har Oscar-uddelingen. Wrestlingfans har WrestleMania! Det er årets største show og det er i morgen det går løs i Chi-Town. Det er ikke det optimale show på papiret, men det er alligevel Mania og der er altid en vis stemning omkring det alene FORDI det er Mania. Så lad os da se på cardet:

WWE Title Match
John Cena vs. Triple H
De to har brug for alle ting som vi får tidligere på showet, nemlig våben og meget afslappede regler. En alm. one-on-one kamp bliver ikke køn. Derfor tror jeg også, at deres rematch til Backlash bliver væsentlig bedre da det sikkert bliver en gimmick kamp. Jeg har hele tiden regnet med, at Triple H skulle ta titlen, men efterhånden tror jeg mere på, at han venter til Backlash. Han skulle jo nødigt dele spotlightet med andre når han vinder. Så lad os sige at Cena retainer.

World Title Match
Kurt Angle vs. Rey Misterio vs. Randy Orton
En potentiel showstealer. Det er dog RAW main event der er den "rigtige" main event, men det ville nok være bedre at smide denne kamp på til sidst. 3 ways er svære at worke, men hvis de får den sat rigtigt sammen kan det blive en fed kamp. Mht. udfaldet så vil mange nok håbe på Misterio som vinder. Jeg synes ikke om ideen og jeg tror ikke hans tid som champ bliver lang såfremt han vinder. Det er nok mere sandsynligt at Orton vinder. Egentlig så jeg helst Angle der retainer, men det er nok for kedeligt. Om de har nosser nok til at gå med Misterio som champ vil vise sig. Jeg holder på Orton som vinder.

No Holds Barred Match
Vince McMahon vs. Shawn Michaels
Vince er som regel underholdende i den her slags kampe, så underholdningsmæssigt bliver den sikkert i top. Der er vel ingen der regner med en god wrestlingkamp her. Det er den mest hypede kamp på showet og den skal sgu levere i en eller anden form. Vince kunne godt finde på at vinde, men det er nok mere sikkert at regne med Shawn.

Hardcore Match
Cactus Jack vs. Edge
Endnu en potentiel showstealer. De vil begge gøre alt for at stjæle showet og der kommer sikkert en masse farlige spots (som vi jo også forventer). Edge vinder en forhåbentlig fed og voldelig kamp.

Money in the Bank Ladder Match
Shelton Benjamin vs. Rob Van Dam vs. Ric Flair vs. Finlay vs. Matt Hardy vs. Lashley
Der er et par stykker i denne kamp, som ikke rigtig hører hjemme i en ladder match. Men den kan godt gå hen at blive rigtig god også. RVD, Flair og Lashley er de 3 topkandidater til at vinde. Jeg regner med at RVD tager den.

Casket Match
The Undertaker vs. Mark Henry
Undertaker vinder. Jeg er ret ligeglad.

WWE United States Title Match
Chris Benoit vs. JBL
Deres kampe på houseshows har fået rigtig gode reviews, så det kan blive en overraskende fed kamp hvis de får tiden til det. Jeg håber Benoit retainer, men tror på JBL som vinder og ny champ. Dog kan vi risikere at få for mange title changes på showet, så måske de tager en rematch hvor JBL vinder.

World Tag Team Titles Match
Kane & The Big Show vs. Carlito & Chris Masters
Mon ikke Carlito turner face her? - Eller i hvert fald i nærmeste fremtid. Enten retainer Kane og Show eller også får vi nye champs som kommer til at hade hinanden og som skal feude down the line. Titlerne betyder intet og det samme gælder for kampen.

WWE Women's Title Match
Trish Stratus vs. Mickie James
Dette er måske den kamp på showet med den bedste build-up. Mickie har været skuffende indtil nu i WWE når det kommer til in-ring, men jeg håber hun fyrer den af med Trish og de har den gode kamp, som jeg ved de kan ha. At Mickie vinder burde give sig selv

Playboy Pillow Fight
Torrie Wilson vs. Candice Michelle
Mon dog.

Boogeyman vs. Booker T & Sharmell
Jeg ser frem til denne kamp, men for all the wrong reasons :D Det er ret lige meget hvem der vinder.

Friday, March 31, 2006

Atomfysik 101

I denne artikel om, at "Anna Pihl" fortsætter med 10 nye afsnit, kan man læse følgende: "10 nye afsnit af Anna Pihl. Vejer man lunkne tv-anmeldelser op imod gode seertal, er det åbenbart seertallene, der vinder." Øhe, bør det ikke være sådan? Siden hvornår har tv-anmeldere fået så stor magt, at de skal bestemme om en serie skal fortsætte eller dø? 5 anmeldere giver serien lunkne ord med på vejen hver uge, men 1,4 mio. ser serien... ja, få da lukket den serie for hvilken tv-station gider have seere?

Jeg er...DØØØØØØØØØØØØØØØDEN NÆR!

Jeg var tidligere på dagen ved at blive kvalt i noget gulerod. Jeg æder normalt ikke så meget grønt, men er da begyndt at spise lidt hist og her. Det kom til at lyde som om, at jeg æder ting jeg finder rundt omkring, men nej.
I denne uge står den på cherrytomater og gulerødder. Det er gået ok, lige indtil jeg altså var ved at dø af det tidligere på dagen. Det var småintenst og startede med små host og endte i noget der føltes som semi-opkast og hiven efter vejret. Da jeg havde fået fjernet små gulerodsstykker fra min computerskærm, tastatur, fjernsyn, og loft måtte jeg lige sunde mig lidt og fundere over om det her med at spise grønt nu er så god en ide. Jeg har f.eks. aldrig været ved at blive kvalt i chips...

Thursday, March 30, 2006

Et stk. rygradstransplantation til fru Heick

I Politiken kan man i dag læse, at Anette Heick har sagt sit job op på programmet "9 ud af 10." Og hvorfor så det? Fordi hun blev opfordret til at optræde mere cool og kontant som vært. Dét kunne hun alligevel ikke affinde sig med. Undskyld, men hvad fanden er det for noget gejl at sige op over? Hvis man giver op efter 4 programmer synes jeg sgu det er lidt tyndt.

Programmet er (endnu) en "Ugen der gak"-agtig ting og egentlig ganske underholdende alt efter hvem ugens gæster er. Men ok, programmet er også sat op mod "Kontant," som sidste uge f.eks. havde 1 million seere og dermed var det 2. mest sete program, kun overhalet af "Anna Pihl." Nu bliver programmet så åbenbart flyttet, men med Casper Christensen som fremtidig vært. Jeg synes ellers Heick klarede det godt som vært. Om hun var cool og kontant ved jeg sgu ikke, men det kan så også være lige meget nu.

Monday, March 27, 2006

Lejeren i nr. 123, 1

Trofaste læsere kan måske huske min suspekte genbo og fritids-Unabomber. For et tilbageblik, klik her.

Anyway, han er sgu kommet på programmet til næste generalforsamling i beboerforeningen. På dagsordnen, under eventuelt, er "drøftelse af utryghed ved lejeren i nr. 123, 1." Det er da blændende. Det er langt tid siden jeg har haft "problemer" med ham, men jeg vil nu også sige, at han ikke ligefrem bringer ro i mit sind når jeg en sjælden gang ser ham tilfældigt. Utryg ved ham? Tja, jeg ville ikke ligefrem invitere ham ind til kaffe må jeg nok indrømme.
Jeg plejer ikke at troppe op til generalforsamling, men jeg må nok gøre en undtagelse denne gang. Bare han ikke selv dukker op og sprænger os alle i luften.