The life and times of an anti-social intellectual

Wednesday, February 11, 2004

Jeg stod op til en glædelig nyhed - jeg havde vundet Pirates of the Caribbean (R2DK) på DAHF. Nu gider jeg ikke køre den klassiske "jeg vinder ellers aldrig noget"...men det gør jeg sgu ikke. Og filmen skulle hjem i samlingen alligevel når den blev billigere så det var jo nice.

Tuesday, February 10, 2004

RAW denne uge: genialt. Det var et af de RAW shows hvor man fra første segment ku fornemme at det blev et fedt program og det leverede så også varerne. Chris Benoit vs. Ric Flair var en herlig *** kamp som de gav omkring 10 minutter. Næste uge er det så Benoit vs. Shawn Michaels. Det bliver for godt! Dog er de ved at falde i det hul der hedder "for mange dream matches, for hurtigt", men på den anden side giver det jo mening med HBK vs. Benoit...så bring it on! Der var ikke mange kampe på RAW, men masser af fedt build-up til Mania.

Monday, February 09, 2004

Jeg er netop blevet færdig med de 2 første bøger til mit "Class in the South" fag. Erskine Caldwells "God's Little Acre" var ganske udmærket og Cormac McCarthys "Child of God" var tilstrækkelig ulækker og absurd til at jeg elskede den. "Child of God" handler om en weirdo ved navn Lester Ballard der i løbet af bogen dræber en del personer og opbevarer dem i den hule hvor han også bor. De kvindlige lig muntrer han sig også med sexuelt. Så ja, han er en herlig gut. Der var faktisk lidt "Texas Chainsaw Massacre" over bogen og det gjorde den da bestemt ikke dårligere. 'White trash' litteratur når det er bedst :D

Sunday, February 08, 2004

Der var endnu en gang wrestlingtræning i går og det gik, som altid, ret godt. Vi afsluttede med en lille 3 way som egentlig først skulle have været en one on one match mellem mig og Kimball. Raptor endte dog med at blive smidt ind i den også. Hvor god eller dårlig kampen var skal jeg ikke kunne sige - jeg skal nok lige se den på video først :-)
Ligesom sidste søndag har min krop det overall ret godt, så måske den er ved at vænne sig til div. bumps :))