The life and times of an anti-social intellectual

Thursday, March 29, 2007

Oprah ser lyset

...og vælger Cormac McCarthys The Road til hendes BOOK CLUB OF DOOM.

http://www.thestar.com/artsentertainment/article/196915

Sunday, March 25, 2007

Vejen~!

Marts har i stor stil stået i road trippenes tegn. 10. maj kørte Mr. PPV, Chaos, CL, Raptor og jeg mod Weinheim i det mørkeste, men dog varmeste, Tyskland til deres German Championship Night hvor der skulle krones en ny ACW mester. Derudover skulle Chaos have sin anden kamp i ACW og Raptor sin første. CL skulle være dommer; Mr. PPV manager. Og jeg var der ligesom bare. Showet var en blandet pose, men der var da højdepunkter. Niveauet i ACW er nogenlunde tilsvarende vores i DW. Da det tar en 8-10 timer at køre til Weinheim var det med overnatning. En lang tur, men genial. Og nå ja, så blev Weinheims darling, Toby Nathland (også kendt fra DW), kronet som ny ACW champ.

Denne weekend stod på PWA Night of the Champions i Kutenholz. Bilen var denne gang pakket med Mr. PPV, Chaos, CL, Kimball og moi. CL skulle være dommer i Chris THE BAMBI KILLER~! vs. James Mason, og vi andre var bare med for sjov. + HONKY TONK MAN skulle møde Cannonball Grizzly. Hvem ville ikke køre til Kutenholz for at se det?!

En halv times tid før showet kom PWAs promotor, Bjørn, hen og spurgte om jeg ikke havde lyst til at filme showet ved ringside. Til det forrige show i september filmede jeg også ringside, men kun 2 af kampene (så vidt jeg lige husker). Denne gang var det hele showet. Jeg ville så få refunderet de 18 euro jeg havde givet for at komme ind. Jeg blev udstyret med et lejet og, så vidt jeg ku se, ret dyrt kamera og 4 bånd.
Det er svært at bedømme om et show er godt eller dårligt, når man skal filme. Men jeg syns det var et solidt show, med rigtig fed heat. På et tidspunkt gik ringen i stykker. Desværre kom der ingen ud og strippede som det var tilfældet i 1996 da ringen gik i stykker i ECW og der skulle dræbes tid. Men folk var stadig tændt på at se noget wrestling og der var god stemning trods problemerne.

Jeg havde enorm meget heat med et par folk på den ringside hvor jeg havde fået besked på at filme. De havde betalt for at se det her show og så stod jeg bare i vejen hele tiden. Ja, hej hej tyskerspasser, men jeg har fået besked på at filme hér, så det er ikke mit problem.

Honky Tonk Man vs. Grizzly var en smuk kamp. Som forventet bumpede Honky ikke. En enkelt bodyslam var vist hvad det kunne blive til. Vi fik taget billede sammen med ham bagefter og han virkede generelt ret cool. Om ikke andet var håret da i orden!

Før vi skulle gå skulle jeg lige have de 18 euro jeg var blevet lovet for min billet. Dem fik jeg så (faktisk fik jeg 20), plus 20 euro mere for at filme. MONEY! CL fik 30 euro for dommertjansen. Vi hørte desværre ikke hvad Honky fik for sit arbejde :D

Wrestlingmæssigt er april en stille måned hvor der kan lades op til maj med show i Randers storcenter d. 3. maj, Weinheim-tur igen d. 5. maj og ikke mindst DW Untitled i Langå d. 12. maj. Vær der da!