The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, April 03, 2004

Fed træning i dag! Mine knæ: gone. Det bliver en herlig søndag.

Thursday, April 01, 2004

Mine forældre har nu fået den nye hund hjem og har valgt at navngive den Baloo. Jeg ku sikkert finde på andre navne der var bedre men idet jeg ikke bor hjemme mere er det vel ikke mig der skal tage den beslutning.

Jeg har de sidste undervisningstimer på Uni i dette semester i morgen. Resten af tiden indtil eksamen bliver læsning (eller forskning som det hedder); noget jeg tog hul på i dag. Påsken står også for døren så der melder muligheden sig for at komme til Horsens så jeg sku gerne få chancen for at møde Baloo i næste uge engang.
I aften er der finale i Big Brother All-Stars. Vel nok den billigste BB produktion endnu til dato...spændende om de gør lidt ud af finalen i det mindste. Mht. vinderen ser det unægteligt ud til at Jill vinder igen. Ved udstemningen i mandags var fordelingen:

Lars 27 %
Clara 30 %
Franciska 28 %
Jill 5 %
Allando 10 %

Selvom Lars vist har fået en glorie 2 gange er folk altså begyndte at turne lidt heel på hans røv. Så skal man bedømme ud fra mandagens stemning vinder Allando eller Jill. Jeg går ikke så meget op i det at jeg gider bekymre mig om hvem der vinder og jeg har ikke rigtig nogen favoritter.

Der er ikke rigtig noget nyt om Haslev showet d. 17/4 udover at de fleste siger de helst ikke ser det bliver aflyst. Det tror jeg nu heller ikke det gør. Jeg ved hvad jeg skal lave sådan nogenlunde så hvis bare der er en bil jeg kan smide mit korpus ind i om formiddagen d. 17. er jeg godt tilfreds. Jeg har lidt meldt mig ud af alle diskussionerne om praktiske ting da vi aldrig kommer videre med dem. Sad but true.

Tuesday, March 30, 2004

Vores hund er blevet aflivet :-( Han har altid været ret agressiv overfor fremmede og det er kun blevet værre og på det seneste er han begyndt at bide efter folk. Så beslutningen blev taget i dag og han blev aflivet. Heldigvis var jeg ikke til stede i Horsens da det skete. Selvom det gør ondt så var det klart den rigtige beslutning af aflive ham. Forældrene har dog allerede skaffet en anden hund. En hvalp på 9 uger af ukendt race som de får på torsdag, så jeg glæder mig til at komme til Horsens i påsken og møde det nye medlem af familien.
Disc 4...

- The One Where the Monkey Gets Away: 7

- The One With The Evil Orthodontist: 9

- The One With the Fake Monica: 8

- The One With the Ick Factor: 9

- The One With the Birth: 8

- The One Where Rachel Finds Out: 8+

Overall må jeg sige at sæson 1 både har gode og dårlige sider. Det er nemt at se karakterernes udvikling allerede igennem sæson 1 og det bliver jo kun endnu bedre i sæson 2 og fremefter. Så jeg vil glæde mig til jeg får fat i sæson 2 (når økonomien tillader det).

Jeg havde mildest talt en off-dag i går. Jeg fik det herredårligt ude på Uni og da jeg kom hjem sov jeg 4 timer uden dog at få det bedre. Hovedpine, svimmelhed og generelt ubehag....knap så fedt. Men som aftenen skred frem fik jeg det da bedre og er helt OK i dag.