The life and times of an anti-social intellectual

Friday, April 16, 2004

Hvor dårligt og uinteressant er det lige SmackDown er blevet? Ikke alene er kampene korte og dårlige men de storylines og angles de kører er så kedelige at jeg snart ikke gider bruge tid på det mere. Og så slutter denne uges show med at Big Show chokeslammer Kurt Angle fra højt højt HØJT oppe ned på cementgulvet og vi ser Kurt ligge livløs med en blodpøl ved baghovedet. Blændende...
RAW derimod er rigtig underholdende og har en helt anden feeling og energi. Jeg glæder mig ret meget til Backlash på søndag!

Haslev er i morgen og jeg glæder mig :D Efter sigende kommer der en journalist fra Berlingske Tidende og ser showet så det bliver spændende om det resulterer i noget 'exposure'. Det vil tiden vise.
Hvis jeg ser på vores matchlist har vi faktisk et ret solidt show og med de ting jeg ved der er planlagt i de forskellige kampe så skulle det blive et fedt show :-)

Monday, April 12, 2004

Terkel i Knibe: 7+

Ret skuffende mine forventninger taget i betragtning. Jeg har sgu nok skamlyttet cd'en igennem for mange gange for filmen forekom ikke som speciel morsom. Ikke en skodfilm, men næppe en jeg vil se igen og igen.