The life and times of an anti-social intellectual

Friday, May 09, 2008

Katte så hurtige som lyn

I går aftes blev Dansk Folkepartis charmetrold Jesper Langballe overfaldet udenfor et værtshus. Han udtaler:

"Da jeg var kommet ud for at ryge, sad der et par bumser på en bænk. En af dem fór op og råbte: 'Hvad fanden, er det dig', og så haglede det ellers ned over mig med knytnæveslag. Og de var hårde, skal jeg hilse at sige. Men ved et rent lykketræf fik jeg pareret dem alle sammen."

Er jeg den eneste, der får mentale billeder af Langballe, der til tonerne af EVERYBODY WAS KUNG FU FIGHTING parerer 100 slag i lyntempo fra en horde af bumser? For en gangs skyld støtter jeg konceptet bum fights.

Wednesday, May 07, 2008

Blandet shitz

Maj er en stille og rolig måned. Undervisningen er slut for dette semester og pånær nogen synopser jeg får midt i maj er det først i juni det hele går løs på eksamensfronten. Jeg håber inderligt at kunne undgå Edeka i juli for første gang i maaaange år, men vi får se hvad der sker.

Min retirement fra (aktiv) wrestling er allerede i fare. Efter at have set min kamp mod Kimball fra Titel vs. Maske et par gange nu fortryder jeg mere og mere jeg har sagt stop. Jeg er aldrig god til at bedømme kampe jeg selv er med i, men jeg synes ærlig talt, at det er en god kamp. Slutningen sucks, men ser man bort fra det er det sgu en solid kamp. Og den var sjov at lave. Kunne jeg wrestle Kimball og Raptor i resten af mit liv ville jeg være en glad wrestler. Retirements holder aldrig i wrestling og således har jeg næppe haft min sidste kamp. Meeen mon ikke der trods alt går lidt tid.

Der er snart valg i USA. Ja, det er faktisk sandt. Jeg kan bedst li' Obama. Hillary og Obama skal dog passe på, at vælgerne ikke bliver trætte af dem inden vi når til selve valget. Begge kører hårdt på lige nu og prøver at udstille hinanden. Det er også fair nok - det er trods alt en kamp om at blive kandidat. Men når vi så når til selve valget kan de nemt stå i en situation hvor amerikanerne er trætte af whoever, der bliver demokraternes kandidat og derfor går med McCain. Og det ville da være gennemført TRÆLS~!

Varme sucks.