The life and times of an anti-social intellectual

Wednesday, May 03, 2006

De Fantastiske Fem - I den ukendte wrestlers tjeneste

I søndags var jeg til hyggelig komsammen og middag i Nyborg med et par medstuderende. Inviteret var også Center for Amerikanske Studiers gæsteunderviser, Erika Doss, som jeg havde sidste semester, og dennes datter på 14. Under middagen kommer det frem, at jeg wrestler. Stort set alle er chokerede, men viser dog en vis interesse for det. Der bliver spurgt ind til wrestling i Danmark, mig som wrestler osv. I løbet af samtalen kommer der et par kritikpunkter frem fra de fremmødte - hovedsagligt kvinder - om mit gimmick og tøj. For det første mente de at Mad Man McKinzy var for uoriginalt fordi alle jo var "noget med Mad Man" for tiden. Øhe nå. For det andet var det for svagt bare at wrestle i T-shirt og joggingbukser (eller bumpbukserne som jeg kalder dem i dagligdagen - og ja, jeg bumper dagligt). Hvis man skulle gøre sådan noget som dette, så skulle man gøre det ordentligt!

Så de begynder at finde på ideer til kostumer, maling til ansigtet og ting i den dur, imens jeg prøver at forklare dem, at jeg ikke har i sinde at iføre mig noget kostume fordi det nu ikke ligger til karakteren. Det no-selles totalt, og så sent som i dag fik jeg at vide af Erika Doss, at hendes datter, Zoe, har lavet et par skitser til et kostume. Nu må de sgu lige slappe af!

Men anyways, de lød alle meget interesseret i at komme d. 1/7 til Hedeslag så måske får vi en "art historian" fra Boulder, Colorado i publikum. En ting er dog sikkert: Vi får IKKE Mad Man i noget som helst kostume, som højest sandsynligt vil ligne noget der blev kasseret i 80'erne fordi det var for latterligt selv til wrestling.