The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, July 14, 2007

James "The Miz" Hetfield og alle de andre

Væk er de 33 variationer af "YEAH." Skægget er gråt og snart på Metal Gandalf/Mai Pei (I ved det)-niveau og den nye catch-phrase er HOORAH. Het'en har næppe hentet sin inspiration fra The Miz og hvis han har burde han skydes. Jeg er ikke nede med Hoorah, men jeg er nede med det faktum, at Metallica rules.

Min første Metallica koncert var i går i Århus. Det var episk omsider rent faktisk at være der live i stedet for at sidde og høre brudstykker fra en mobiltelefon hævet højt blandt masserne i hænderne på den eller dem jeg kendte, der var til tidligere koncerter.

Koncerten var fe'. Og ja, strømmen gik under "For Whom the Bell Tolls." Og ja, det var irriterende. Der var en dårlig stemning som følge og vi var tæt på at lave Montreal v2.0 (har det sted nogensinde bragt noget godt med sig i nogen form for underholdningssammenhæng?). Der var bl.a. en FLYING PIZZA~! bod jeg gerne ville ha rejst helvede på. 40 kr. for det der vel knap nok kan beskrives som en slice?! Uhørt.

Mht. numrene, der blev spillet, kan jeg ikke klage. Før koncerten havde jeg ytret ønske om "No Leaf Clover" på playlisten, men tvivlede. Men famer om ikke de hev den frem og trykkede den af (tihihi). Jeg markede som den bitch jeg i virkeligheden er.

Jeg kan af gode grunde ikke sammenligne gårsdagens koncert med andre 'tallica koncerter (udover dem, jeg har set på DVD). For mit eget vedkommende var jeg ovenud tilfreds og nød det hele vejen - på nær Montreal-optrækket.
Min "sidemand" Thorbjørn gjorde sit til at mig og SCSA (slå det op) hyggede os mere end hva' vi måske ellers ville ha' gjort. Thorbjørn har jeg mødt 2 gange i mit liv og 2. gang var væsentligt mere mindeværdig. Da "Creeping Death" startede smed han en smøg i munden, lukkede øjnene, smed TÅGEHORN i luften og headbangede. Han stoppede under de utallige beer runs, men ellers fortsatte det hele koncerten igennem, kun afbrudt af dengang han pludselig satte sig ned på engen lige før "Sad but true" gik igang (hvorefter jeg bad ham rejse sig, for hvem fanden sidder ned under den sang?), og dengang han forsøgte at overbevise mig om, at de HAVDE spillet "Nothing Else Matters" da jeg proklamerede, at den da måtte være næste nummer. Thorbjørn: we love you~!

Metallica har længe/altid været på min "to do"-liste over bands jeg vil høre live før jeg dør. En dag skriver jeg lige listen over dem jeg vil høre efter dødens indtræden. Men i går blev ét af bandsne altså fluebenet af på listen. YEAH?..............UUUUUUUUUUUH!!!!!

ps. Dave Mustaine 4 prez
pps. Kirk er muligvis homo, men uden ham var Metallica noget mindre værd