The life and times of an anti-social intellectual

Thursday, March 16, 2006

Money, Money, Money, Money, Moneeeeey

Så kom checken fra GF og satme om den ikke er på 774 dask - og jeg som havde satset på max 300. Det vælter ind med skejsere. Sku' man gå amok? Jeg tror det.

Speciale-status: Der arbejdes og der arbejdes. Det er stadig mest læsning og noteskrivning jeg gør i, men det er nu engang fordi, at den måde jeg arbejder på gør, at jeg først skriver ret sent i forløbet. Med 80-100 sider blir der dog et vist behov for at skrive løbende også - med mindre altså at jeg vil skrive 80 sider den sidste uge. Jeg er begyndt at læse på Uni fordi det højner produktiviteten lidt når der ikke er div. fristelser i farvandet. Jeg arriverer normalt på Uni ved 8.30-9.00-tiden og læser så til 12.00-13.00 stykker. Så går turen hjema' og efter en eftermiddagspause læses der et par timer sidst på eftermiddagen eller om aftnen også. Det fungerer indtil nu ganske godt. Der bliver i hvert fald læst en del og generelt er jeg tændt på det jeg laver. Så længe lysten driver værket, så skal det nok gå.

Tuesday, March 14, 2006

You've got the brain and I've got the looks

I gårsdagens "Skønheden & Nørden" var der vanen tro et opgaveområde til drengene og et til pigerne. For pigerne var det fiskeri og viden om fisk og for drengene var det, at de skulle skrive et digt og vide noget om dansk litteratur i det 20. århundrende. Som regel er dét pigerne skal ud i, noget som drengene ved en masse om og omvendt. At dansk litteratur i det 20. århundrede skulle være noget skønhederne vidste noget om viste sig da også at være en fadæse. Jeg troede at sådan et område ville falde til nørd-siden, men det skal åbenbart være noget om atomfysik, og datalogi før det er tilfældet. Jeg er ingen ørn til dansk litteratur, da det mest er amerikansk jeg gør i, men jeg kunne da svare på de fleste af spørgsmålene. Ak ja. Kald mig Skønheden.

Og nu vi taler om lorte-tv, så begyndte "Paradise Hotel" på sin anden sæson i går. I sæson 1 kom jeg ind i det halvvejs og blev hængende stort set til slutningen. Det er ganske underholdende lort at have kørende imens man laver alt muligt andet (I ved det). Sæson 2 tegner allerede godt og babe-faktoren er ganske habil.

Skattedaddy hoster op med ca. 3550,- i år og det er jo ikke sådan at fornægte. Den sagnomspundne overskudscheck fra GF på min bilforsikring kommer nok torsdag. Det er lidt svært at gisne om hvad beløbet lyder på, men næppe over 300,- Vi får se.