The life and times of an anti-social intellectual

Friday, September 16, 2005

Fredag aften

Gudhjælpemig om jeg ikke lige har siddet og set en hel times norsk TV kun for at se Marion Raven spille Live. Og så på net-tv ovenikøbet fordi jeg ikke kan ta' NRK.
Jeg kan i den forbindelse afsløre at "Først & sist" ikke er et specielt godt program; og det selvom Eddie Izzard var en af gæsterne. Men Marion smed jo den skønne "Here I Am" afsted i en unplugged version kun med guitar og violiner. Det lød mildest talt smukt og var de foregående 50 minutters pinsler værd.

Wednesday, September 14, 2005

"We're the Riders of Depression"

De sidste par dage har jeg fået set de første 13 afsnit af sæson 1 af "Desperate Housewives" som TV2 har været så flinke at sende før resten af sæsonen går igang i aften. Jeg havde indtil i lørdags kun set afsnit 1 og jeg aner ikke hvorfor det aldrig blev til mere dengang. Serien er ikke det mest geniale jeg har set, men den er da rigtig underholdende og det er jo det vigtigste. Og så er Teri Hatcher og Eva Longoria (ÅH) i sig selv grund nok til, at serien kommer over middelmådighedsgrænsen.

Cdon.com update

Ja, så sluttede cdon.com eventyret vist. Dog med en positiv udgang. Boxen kom i mandags og i dag er der så trukket de 89 kr som prisen var da jeg købte den. Smukt. At der så er folk der i går har fået annulleringsmails efter der er trukket penge på kontoen viser igen, at cdon.com er direkte amatøragtigt i deres forretningsgang.

Tuesday, September 13, 2005

GO OPRAH! GO OPRAH!

Jeg er gået igang med The Corrections af Jonathan Franzen som jeg har fået anbefalet af en underviser. En ordentlig motherfucker på over 600 sider (bogen, ikke underviseren).
Den er rigtig god so far (og det er kun 50 sider inde) OG den er kun blevet bedre nu da jeg opdager, at den har været med i Oprah's Book Club. Var der nogen tvivl om kvaliteten, ja så er det da vist fejet af bordet.
Anyways, jeg sidder med en låneudgave, så den er nu bestilt brugt hos Amazon simpelthen fordi jeg allerede elsker den og ved det er en must-have. I sand middle-class America stil har jeg sføli bestilt Oprah's Book Club Hardcover udgaven (til £0.77 + porto). I WUB YOU, OPRAH!!!