The life and times of an anti-social intellectual

Thursday, November 04, 2004

Så sluttede "Forsvar" på TV2 og mon ikke det var meget godt? Serien var sgu begyndt at halte en del. Det sluttede sføli med fryd og gammen over hele linjen med alle personerne i faste forhold og et skilt par der påny fandt gnisten. Ak ja.

Wednesday, November 03, 2004

Læseplanen for næste semester er kommet op og foreløbig ser den alt andet end spændende ud. Faktisk er den så røvuinteressant at ingen af de pt. udbudte fag interesserer mig overhovedet.

Jeg er derfor gået igang med at kigge på andre muligheder. Jeg skal have to forskningsseminarer hvilket i bund og grund er ligesom de tilvalg jeg har nu bortset fra at eksamensformen er lidt mere krævende og at den giver flere af de såkaldte ECTS-point. Et tilvalg giver 10 point hvor et forskningsseminar giver 15.

Jeg er ved at undersøge om man kan tage et tilvalg som et forskningsseminar - der er nemlig et tilvalg der lyder rigtig spændende + det er med en af mine yndlingsundervisere. Derudover er der et fag udbudt af Center for Amerikanske Studier og et fag udbudt af Center for Litteraturvidenskab der begge lyder spændende. Der er jo så tale om fag der ikke udbydes af Center for Engelsk så jeg aner ikke om det kan lade sig gøre. Man skal vist søge om lov til det i Studienævnet, men det må jeg jo bare gøre så.

Der tales altid så meget om at på Uni står vi selv for indlæringen og det er vores eget ansvar. Når det nu er tilfældet vil jeg sgu også have nogen fag der interesserer mig og jeg gider ikke nøjes med skodfag bare fordi jeg nu engang "skal" have et bestemt antal ECTS-point for at blive cand.mag. Jeg tror iøvrigt også jeg har nogle point for meget da jeg indtil nu har bestået alle eksaminer til tiden og ikke har fået nogen af dem udskudt.

Ak ja, det gik så ikke - det ser ud til at Bush tager 4 år mere og verden ka fortsat hade USA. So it goes

Jeg bestod iøvrigt min mid-term i Dos Passos/Hemingway faget. Jeg burde få svar på opgaven i Historical Fiction i morgen.
I morgen er også dagen hvor jeg drager til Horsens for at holde fødselsdag (lørdag) og ellers nyde et par dage i familiens skød :)

Sunday, October 31, 2004

Det er iøvrigt utroligt så meget tiltro folk får til en person når denne står ved tavlen. Da jeg holdt foredrag i tirsdags om shopping malls skrev og skrev folk som gale undervejs. Det var sføli cool men bagefter tænkte jeg på at jeg i princippet kunne have fyldt dem med pis og papir og de ville ikke ha vidst det. Blind tillid er en farlig ting. Det skal så lige siges at jeg sføli kun fortalte dem sande ting (for når ting står skrevet i en bog så er de jo sande. Der havde vi den blinde tillid igen) - men tanken er interessant synes jeg.

Løn part 2 er kommet fra Edeka og det blev til det massive beløb 311 kr. Det var som bekendt bonus/akkord-delen af lønnen. Jeg havde vist skrevet at det kun blev til et par hundrede hvilket så holdte stik. Men overall endte det med lidt over 2700 kr. udbetalt for en uges arbejde. Jeg er selv ganske godt tilfreds :-)

Dagens bagværk: Pebernødder
Jeg har sgu fået slappet godt og grundigt af i denne weekend og det har været skønt! Fra næste uge skal jeg igang med at læse på ting til mine 2 opgaver der skal afleveres i december. Der kommer sikkert også svar på den afleverede Historical Fiction opgave og mid-term i Dos Passos/Hemingway faget. Selvom det er pass/fail er jeg ærlig talt lidt nervøs (som sædvanlig).

Det blir også en uge med amerikansk præsidentvalg. Jeg tror og be'r til at Kerry vinder men jeg tror sgu ikke amerikanerne tør vælge ham. Den gamle ideologi med at man ikke skal skifte hest midt i opløbet vinder nok og Bush får en periode mere. Sad but true.

Og så har jeg jo fødselsdag på lørdag og blir 23. Jeg ved allerede at jeg får A Nightmare on Elm Street boxen da jeg selv har købt den :D Den blev dog sendt til forældrene i Horsens så lidt spænding er der da trods alt.