The life and times of an anti-social intellectual

Sunday, September 17, 2006

Og forøvrigt...

....fik jeg udsat min speciale-deadline. YEAH~!

Et døgn i Kutenholz

OK, måske var det ikke et helt døgn i selve byen, Kutenholz, men der gik da et døgns tid fra jeg stod op lørdag til jeg gik i seng søndag morgen efter hjemkomst. Det var en interessant dag, som tidligt efter ankomst bød på skuffende elementer (som ikke engang er værd at nævne, resten af dagen taget i betragtning), men som i løbet af dagen vendte 180 og endte med at blive en FED dag til PWA showet.

Lenskjold sku være dommer i en kamp på showet, jeg var sådan set bare med og den kære formand, Daniel Grønaa, skulle styre et hard cam under optagelserne af showet til DVD. I løbet af eftermiddagen smed den tyske promoter, Bjørn (som har været i DK et par gange) et "Crew" skilt om halsen på mig og pludselig åbende det muligheder for både gratis mad og adgang til ellers lukkede områder. Lidt senere blev jeg spurgt om jeg ikke havde lyst til at filme 2 af kampene, gående ved ringside. Øh jo, mon ikke. Så jeg filmede Chris THE BAMBI KILLERs kamp (mod en tysker jeg ikke lige husker navnet på, men en underholdende comedy kamp var det) og så main eventen mellem det tyske håb, Eric Schwarz og DOUG FN WILLIAMS om PWAs Intercontinental title. Nu er jeg stor fan af Williams, så det var alt for skønt. Desværre tabte han titlen i et af de sidste minutter inden den 20 minutters time-limit løb ud. Schwarz fejrede ved at invitere fans i ringen, så det var lidt et kaos, men cool alligevel.

Kampmæssig var det et underholdende show, med en rigtig god stemning. Højdepunkterne var Joe E. Legend (som i Tyskland hedder XL Legend; et navn han selv efter showet afslørede til os, at han faktisk syns var ret lamt) vs. Karsten Kretschmer (som DW har været nede og træne ved 2 gange i Hamborg) og så main eventen, som var en solid wrestlingkamp, med nogen fede moves. Karsten var sygt over og det pop der kom da han vandt var satme højt.
Vi fik også set Cannonball Grizzly - der kommer til Danmark i november - i aktion i en handicap match mod 2 arrogante heels. Grizzly var rigtig over og god som face, men viste senere gode heel attituder da vi skulle skyde promo med ham til Langå showet. Og ja, manden forsøgte at sige "Langå." Det skal nok blive rigtig godt i November.

Efter showet snakkede jeg kort med Tony St. Clair (jeg ved ikke hvor mange der kender ham her hjemme, men han er en en legende i Tyskland/Europa og dette var vist hans første appearance efter et slagtilfælde så han blev hyldet og fik blomster. Han har også tagget med og haft kampe mod Finlay). Han var noget påvirket af slagtilfældet, men sagde det gik godt og han arbejdede på at få hans arme tilbage til normal styrke og hans tale skulle der også arbejdes på. Ellers snakkede vi med Chris THE BAMBI KILLER (som har været så klog at sige nej til en WWE kontrakt), Kretschmer, Williams (og sføli blev der taget billede med ham, YEAH~!), Legend (som var rigtig flink og snaksalig) og sføli Grizzly. Og så fik både mig og CL et skud i røven med Schwarz' tazer gun. Et sted mellem 1.00 og 1.30 rullede vi fra Festhalle i Kutenholz, trætte, men også fyldt med gode oplevelser og håbet om snart at komme til et show i Tyskland igen.

Chaos vs. Muhammed kampen blev desværre ikke til noget.