The life and times of an anti-social intellectual

Wednesday, June 23, 2004

Så kom den sidste karakter i Class in Southern Culture faget for den skriftlige opgave + eksamensopgave. Ligesom med den anden karakter får vi 2 karakterer - en for indhold og en for sprog. Og det blev til 10 i begge dele. Så 10/10 og 10/11 i denne omgang. Boooyaa!

Tuesday, June 22, 2004

RAW er blevet ringere på det sidste. Ikke så ringe som SD (som jeg iøvrigt er holdt op med at se) men middelmådigt ihvertfald. Der er ikke rigtig nogen spændende feuds igang. Edge/Benoit bruddet er lagt på is eller helt glemt og det eneste vi kan se frem til til Vengeance er vist Benoit vs. Triple H. Det spændende bliver her om Triple H vinder bæltet tilbage. Hans win/loss record i kampe med Benoit er jo ikke for god så det skulle ikke undre nogen han synes det er tid til at få bæltet hjem i Camp McMahon igen.

The Rock på RAW var underholdende som altid men så stoppede morskaben også. Der var utroligt lidt wrestling og faktisk kun 3 'rigtige' kampe. Eugene vs. Triple H var comedy hele vejen og virkede vel efter hensigten. Problemet er bare at jeg snart gerne vil se Eugene i nogle ***+ kampe og ikke bare sidde og grine af hans gimmick.

Matt Hardy fortalte Stacy at han ville fri til Lita. Lissom sidste uge var der her tale om en hemmelighed og jeg må igen konstatere hvor genialt det er at tro noget kan blive holdt hemmeligt når der står en fucking kameramand og filmer! I know...det er wrestling og jeg skal ikke tænke. Sorry.
Men Matt friede og Lita var klar til at sige "ja" indtil Kane tonede frem og afslørede at han er far til Litas barn. Jeg sad og småklukkede på dette tidspunkt. Det blev hurtig afløst af høj latter da Matt skulle forsøge at sælge det faktum at Lita boller udenom. Det var satme stort. Lita og Matt må have gået på samme skuespillerskole som vores egen Asbjørn Riis. Sidenote: jeg læste at Stacy og Torrie har fundet en lejlighed sammen i Los Angeles hvor de vil forsøge sig som skuespillere. Oh boy...Men lav da en film med bare de 2 i den lejlighed i forholdsvist lidt tøj og se mig købe.

Jeg venter stadig på den sidste karakter for min hjemme-/eksamensopgave. Den kommer sikkert først torsdag som også bliver dagen hvor jeg kører mod Horsens i hvad der sikkert bliver den sidste tur NOGENSINDE i Golfen. Ak ja.

Ugens filmtip: Reconstruction og Donnie Darko.