The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, April 29, 2006

Backlash 2006

Det er WWE Pay-Per-View tid igen. Perioden efter WrestleMania har været nogenlunde og de to højdepunkter har været herlighederne involverende Vince og Shane McMahon, Shawn Michaels, og, ikke mindst, Gud + 3 way interviewsne med John Cena, Triple H og Edge. Og det er da også de to kampe som headliner årets Backlash. Der har været snak om hvorvidt WWE smider tag matchen på til sidst, men mon ikke det bliver titelkampen, der main eventer - som det burde være! Jeg ser ikke ligefrem rigtig meget frem til showet, men lad os da se på kampene. (Og ja, der er ændringer i forhold til mit første preview på DWF forummet).

WWE Championship
John Cena vs. Edge vs. Triple H
Cena er en fantastisk champion. Han kan ikke wrestle, men han er underholdende; eller rettere sagt, det er underholdende, at alle hader ham. Han sælger en del merchandise og billetter hvilket også spiller ind. Det er lidt svært at forudsige noget resultat her, og det gør selvfølgelig, at der er en vis spændingen. Edge er nok den eneste som med sikkerhed IKKE vinder. Triple H vinder hvis planen stadig er Rob Van Dam vs. Triple H til ECW One Night Stand 2 og Cena vinder hvis den nye plan med Rob Van Dam vs. JBL fra SmackDown! bliver en realitet.

Mr. McMahon & Shane Brandon McMahon vs. Shawn Michaels & God
Dette er Vinces seneste forsøg på at skabe water cooler buzz og det er da også lykkes til en vis grad - kampen blev trods alt nævnt i Ekstra Bladet. Det bliver sikkert en underholdende kamp. Jeg forventer lidt at kampen bliver lavet om til en Street Fight i løbet af showet eller på Heat.

IC Title vs. Money in the Bank
Shelton Benjamin vs. Rob Van Dam
RVD som IC champ giver ikke den store mening hvis han skal gå efter "the big one." Benjamin som både IC champ og Mr. Money in the Bank kunne give ham en lidt stærkere profil, hvilket bestemt ikke ville gøre noget. Der er ingen tvivl om, at RVD vinder Money in the Bank tilbage inden One Night Stand (fx. på ECW vs. WWE showet), men jeg tror han taber her. Det er en kamp der kan gå begge veje.

Carlito vs. Chris FN Masters
Carlito outsmarter nok Masters med et roll-up eller lignende. Dette er nok den kamp jeg ser mindst frem til.

Big Show vs. Kane
Dette er den ene kamp på showet hvor resultatet er givet på forhånd...

WWE Womens title
Trish Stratus vs. Mickie James
...Og dette er den anden. Det bliver nok slutningen på feuden, så måske de laver noget som sætter nye feuds up for James og Stratus. De burde flytte Jillian Hall fra SD til RAW og lade hende feude med James. Jillian er bedre end mange ved, og de kan helt sikkert have fede kampe sammen. Hun er også blevet fyret af JBL så hendes rolle er ligesom udspillet (selvom man på SD denne uge fik den opfattelse at hun skal til at feude med Melina)

Umaga vs. Ric Flair
Går de med ideen om Flair som contender til titlen til Vengeance i hans hjemby skal han nok vinde her. Går de efter at pushe Umaga er Flair altid manden for at jobbe til de "unge" stjerner.

Generelt er det ikke ligefrem et pakket show, men der er dog en del kampe hvor udfaldet ikke ligefrem er givet på forhånd, som det f.eks. var tilfældet til WrestleMania. Så alt i alt kan det blive et udmærket show, men næppe i den høje ende af skalaen.

Thursday, April 27, 2006

God build-up, crappy pay-off

Det var i dag der var den sagnomspundne generalforsamling i beboerforeningen hvor der bl.a. skulle diskuteres "utryghed ved lejeren i nr. 123,1" som faste læsere sikkert husker. Nå, men der skete ikke det store. Han havde for et par uger siden fået en skriftlig anmodning om at ta sig sammen, og det havde åbenbart hjulpet. Men han bliver holdt under observation!

Og nå ja, så kom jeg i bestyrelsen. D'OH!!

Tuesday, April 25, 2006

Selskabstømmer for en dag

Jeg sku i dag sende et brev på posthuset. Dette løb op i den fyrstelige sum af 5,50. Da jeg vanen tro ikke havde kontanter på mig, brugte jeg mit Dankort. Efter jeg har skrevet under på kvitteringen føler ekspedienten åbenbart, at det er nødvendigt lige at sammenligne min underskrift på selve kortet og den jeg lige har leveret. Hendes udmeldingen er klar: "Jeg synes ikke de to underskrifter ligner hinanden ret meget." "Gør du ikke det?" måtte jeg så svare hvorefter jeg fik en formaning om lige at tænke på det i fremtiden, for det var jo den eneste siking de havde for, at det rent faktisk var mit kort. Jeg var lige ved at spørge hende, om hun ikke troede, at hvis jeg endelig havde stjålet et Dankort om jeg så ikke ville bruge det på lidt andre ting end et frimærke til 5,50.

Iøvrigt var dét jeg sku sende mit feriekort til Edeka. En underskrift på dette skal der jo til, og da jeg ikke har arbejde skulle det foregå på forvaltningen for kontanthjælp. Da jeg ved ankomsten til skranken meddeler, at jeg er "studerende uden arbejde" får jeg et bebrejdende blik og kommentaren "det ved jeg nu da ikke om jeg tror på." Er der noget omkring mig der ligefrem skriger UTROVÆRDIG? Åbenbart.

Monday, April 24, 2006

I won't cry when the silver lining shows

Sætningen er fra en sang med Mew. Bedst som man troede at "Mew and the Glass Handed Kites" var udtømt for storhed "opdager" man det næstsidste nummer "White Lips Kissed" som rules totalt. Faktisk er det et af de bedste numre jeg har hørt med Mew. Sorry Lars.

Wrestling radio har eksisteret i lang tid og der er mange forskellige shows at vælge imellem. Jeg har aldrig været den store fan eller bruger af dem, men har dog hørt lidt hist og her. Dette har dog ændret sig de sidste par måneder. Udover at jeg hører Wrestling Observer Live med Dave Meltzer og Bryan Alvarez (som ofte har spændende gæster fra wrestling og MMA) er jeg begyndt at høre de shows, som kan findes på Bryans Figure 4 Weekly side:

Adam & Mikes Audio Nightmare - Et show primært om Indy wrestling og MMA. Det nyeste og "dårligste" show på siden.

Figure 4 Daily - Showet med Bryan og en gæst fra wrestling- eller MMA-verdenen hvor div. news og wrestling generelt diskuteres. De bedste shows er som regel dem hvor Dave Meltzer er gæst (hver anden torsdag) simpelthen fordi Meltzer er Gud. Derudover har de shows med Lance Storm også været rigtig gode. Et andet højdepunkt var da manden som lavede det (efterhånden) famøse shoot interview med The Iron Sheik (SUPLEX HIM, PUT HIM IN A CAMEL CLUTCH, BREAK HIS BACK AND _THEN_ FUCK HIS ASS) var gæst. Der blev fortalt et par geniale historier om sheiken selv.

The Bryan & Vinny Show - Dette er uden tvivl det bedste og mest underholdende show. Bryan og hans gode ven Vinny diskuterer i 3-4 shows i løbet af ugen RAW, SmackDown, OVW, Impact, Hogan Knows Best, The Ultimate Fighter + UFC, TNA og WWE PPVs. Til tider et meget "internt" show for dem som er på F4W siden, men det er ret nemt at komme ind i det univers. Og når man så først er der, er det fandens underholdende.

Det skal lige siges at showsne på F4 siden ikke er gratis. For $6.95 om måneden får man adgang til forummet, de 3 radioshows (7-8 shows om ugen i alt) og Bryans Figure 4 Weekly newsletter som kan læses online og som er kendt som det mest underholdende wrestlingnewsletter out there. Derudover er der et radioshow- og newsletterarkiv hvor der er altid er good stuff at finde hvis man sku kede sig.
Anyways, nok cheap plugs for denne gang. Afslutningsvis skylder jeg at sige, at 1-2 af showsne hver uge er gratis for alle, så der er mulighed for en smagsprøve. Så kan man jo selv vælge om det er noget der er værd at smide penge efter. Personligt kan jeg sige at de 40-45 kr. jeg smider efter det hver måned er givet godt ud.
Og helt helt afslutningsvis vil jeg lige nævne at Bryan Alvarez er den ene mand bag The Death of WCW bogen. Så hvis man kunne lide humoren og stilen deri, går man ikke helt galt i byen med hans newsletters og radioshows.

Unplug. Sådan

Og dog. Shoutout til CL og Svante som nærmest insiterede på at jeg gav F4W en chance. Jeg er evigt HUMBLED~!

TV2 havde i aften premiere på en ny dokumentarserie der hedder "Den Sorte Box" som ser på 4 forskellige sager hvor et menneske er kommet så langt ud, at kun mord og selvmord er eneste udvej. Titlen er ganske god syns jeg når man tager emnet i betragtning. Me likes them kinds of programs anyho.