The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, April 29, 2006

Backlash 2006

Det er WWE Pay-Per-View tid igen. Perioden efter WrestleMania har været nogenlunde og de to højdepunkter har været herlighederne involverende Vince og Shane McMahon, Shawn Michaels, og, ikke mindst, Gud + 3 way interviewsne med John Cena, Triple H og Edge. Og det er da også de to kampe som headliner årets Backlash. Der har været snak om hvorvidt WWE smider tag matchen på til sidst, men mon ikke det bliver titelkampen, der main eventer - som det burde være! Jeg ser ikke ligefrem rigtig meget frem til showet, men lad os da se på kampene. (Og ja, der er ændringer i forhold til mit første preview på DWF forummet).

WWE Championship
John Cena vs. Edge vs. Triple H
Cena er en fantastisk champion. Han kan ikke wrestle, men han er underholdende; eller rettere sagt, det er underholdende, at alle hader ham. Han sælger en del merchandise og billetter hvilket også spiller ind. Det er lidt svært at forudsige noget resultat her, og det gør selvfølgelig, at der er en vis spændingen. Edge er nok den eneste som med sikkerhed IKKE vinder. Triple H vinder hvis planen stadig er Rob Van Dam vs. Triple H til ECW One Night Stand 2 og Cena vinder hvis den nye plan med Rob Van Dam vs. JBL fra SmackDown! bliver en realitet.

Mr. McMahon & Shane Brandon McMahon vs. Shawn Michaels & God
Dette er Vinces seneste forsøg på at skabe water cooler buzz og det er da også lykkes til en vis grad - kampen blev trods alt nævnt i Ekstra Bladet. Det bliver sikkert en underholdende kamp. Jeg forventer lidt at kampen bliver lavet om til en Street Fight i løbet af showet eller på Heat.

IC Title vs. Money in the Bank
Shelton Benjamin vs. Rob Van Dam
RVD som IC champ giver ikke den store mening hvis han skal gå efter "the big one." Benjamin som både IC champ og Mr. Money in the Bank kunne give ham en lidt stærkere profil, hvilket bestemt ikke ville gøre noget. Der er ingen tvivl om, at RVD vinder Money in the Bank tilbage inden One Night Stand (fx. på ECW vs. WWE showet), men jeg tror han taber her. Det er en kamp der kan gå begge veje.

Carlito vs. Chris FN Masters
Carlito outsmarter nok Masters med et roll-up eller lignende. Dette er nok den kamp jeg ser mindst frem til.

Big Show vs. Kane
Dette er den ene kamp på showet hvor resultatet er givet på forhånd...

WWE Womens title
Trish Stratus vs. Mickie James
...Og dette er den anden. Det bliver nok slutningen på feuden, så måske de laver noget som sætter nye feuds up for James og Stratus. De burde flytte Jillian Hall fra SD til RAW og lade hende feude med James. Jillian er bedre end mange ved, og de kan helt sikkert have fede kampe sammen. Hun er også blevet fyret af JBL så hendes rolle er ligesom udspillet (selvom man på SD denne uge fik den opfattelse at hun skal til at feude med Melina)

Umaga vs. Ric Flair
Går de med ideen om Flair som contender til titlen til Vengeance i hans hjemby skal han nok vinde her. Går de efter at pushe Umaga er Flair altid manden for at jobbe til de "unge" stjerner.

Generelt er det ikke ligefrem et pakket show, men der er dog en del kampe hvor udfaldet ikke ligefrem er givet på forhånd, som det f.eks. var tilfældet til WrestleMania. Så alt i alt kan det blive et udmærket show, men næppe i den høje ende af skalaen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home