The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, July 23, 2005

West Memphis 3 Awareness Day

Lige et lille plug idet det er WM3 Worldwide Awareness Day i dag. Ikke fordi der sker det store i Danmark, men sagen fortjener stadig opmærksomhed fra nu af og til de får en ny og fair dag i retten.

Friday, July 22, 2005

Lad os slå halv skade

3 uger down, 3 to go. Og fy for satan hvor en uge denne sidste har været. Grundet folk på ferie har vi været det absolut laveste antal mennesker ever på arbejde, hvilket betød overarbejde mandag, tirsdag, onsdag og nåja, så også lige torsdag. Det var iøvrigt skønt at høre og se div. nye ferieafløsere brokke sig over overarbejdet kun for at se dem holde stille og snakke rundt omkring på lageret i løbet af dagen. Dagens råd: hvis du er utilfreds med overarbejde, så flyt røven så vi ved fælles hjælp kan blive færdige bare lidt hurtigere end beregnet.

Og nu vi taler om ferieafløsere - de sucks kraftedme op til flere af de fede. Hvor er nogen af dem dog talentløse. Nu vil den opmærksomme læser så spørge: "Er du ikke selv afløser?" Jo, jo. Men jeg er jo en af de gamle og rutinerede afløsere som rules mere end flere af de fastansatte.
Det eneste gode ved afløsere er, at der kommer nye tøser på banen hvert år. I år er tøse-raten udmærket uden at være prangende. Der er en som ser ganske hot ud (selvom hun er så tynd jeg til tider frygter hun forsvinder ud i det blå). Min rejsning fortog sig dog da jeg en dag i kantinen hørte hende ytre sætningen "Årh hvad, tzatziki! Det skal vi ha, det smager bare herrefed." Der er ikke noget i vejen med tzatziki, men tal dog ordentligt.

Der er en anden tøs, som jeg er 95% sikker på jeg har set før ifm. skole eller noget i den stil. Hun (gen)kender tydeligvis ikke mig - og hvorfor skulle hun? Hun er jo trods alt smålækker og kvinde. Jeg overhørte hende omtale hendes tvilling den anden dag, så det bringer nyt håb. Jeg kunne sføli bare gå hen og spørge hende, men hvornår har "Har jeg ikk set dig et ellet andet sted før?" virket?