The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, February 05, 2005

Det nye semester er igang og det ser ud til det blir travle 2 måneder med undervisning før selve forskningsdelen af de 2 forskningsseminarer sparker ind. Niveauet for fagene er det højeste på Uni og arbejdsmængden derefter. Jeg har dog været igennem forskningsseminarer før så jeg ved nogenlunde hvad det indebærer.
Det er faktisk lidt intenst at de 2 fag undervisningsmæssigt er presset ind på 8-10 uger. Men det giver os jo så god tid til at arbejde, eller forske som det jo så smukt hedder, med/indenfor de individuelle emner i april, maj og en vis del af juni. Det bliver lidt mere frit på det tidspunkt hvilket er cool.

Jeg skal ind og underskrive skøde på mandag hos advokaten. Jeg imødeser regningen med spænding. Selve tinglysningen af skødet koster 3300,- som skal deles mellem mig og sælger. Det gør jo at det er til at komme bare nogenlunde over. Advokatsalærets størrelse blir nok værre :-)

Sunday, January 30, 2005

Som trofast seer hver søndag når der kommer "Krøniken" er det irriterende at se, at serien er begyndt at køre i tomgang. Problemerne mellem Erik og hans far er efterhånden så gennemtærskede at jeg er træt af dem. Og dagens afsnit slutter med at deres omsider blomstrende forhold IGEN falder på gulvet. Nu må forfatterne sgu ta' sig lidt sammen og finde på noget nyt. Iøvrigt er det jo blændende at vi i denne omgang kun får 5 afsnit og derefter skal vente til foråret 2006 på de sidste afsnit (så vidt jeg ved). Der er vist et problem med at kunne skrive manuskripterne hurtigt nok. Det ser da ellers ud til det går OK med at genbruge vinkler og konflikter. Men det er måske derfor det er så krævende? Fordi det kniber med at være original.

Som en lille sidenote kan jeg fortælle at jeg desværre ikke fik stillingen som faglig vejleder ved Center for Engelsk. Lidt irriterende, men, for nu at citere Kurt Vonnegut, so it goes. Det nye semester starter tirsdag og det blir fedt at komme igang igen. Jeg venter stadig på den sidste karakter og håber den kommer mandag eller tirsdag.