The life and times of an anti-social intellectual

Wednesday, January 19, 2005

Så blev der i går underskrevet købsaftale + jeg fik snakket med den advokat der skal lave skøde osv. Sidstnævnte blir sikkert dyrt men er nok en dum ting at spare væk i denne sammenhæng. Så pt. slapper jeg af og nyder at jeg ikke skal tage stilling til alt mulig eller ud og se lejligheder eller i banken eller eller eller... Dvs. jeg skal i banken igen men først i næste uge. Jeg har stadig bank i Horsens hvilket jo kan virke upraktisk. Der er tale om Jyske Bank så jeg kunne vel sagtens få en rådgiver i Odense, men idet jeg har arbejdet i Jyske Bank Horsens engang og dermed kender stort set dem alle sammen og godt kan li' at komme der, synes jeg godt jeg vil blive. Når jeg alligevel er i Horsens er det jo også en glimrende undskyldning for at besøge forældrene :-)

Man ser iøvrigt straks at advokater tjener godt. Det papir min advokat sender skrivelser på er ikke det vanlige og tynde kopipapir. Næ nej, det er småstift og vel nummeret før pap. Og så skriver han: "I forlængelse af behagelig telefonsamtale..." og ting i den dur. Han virker venlig gør han. At jeg vil hade ham den dag regningen kommer: sagen uvedkommende.

Og så blev der udskrevet valg. Jeg kan egentlig godt li' at se de politiske debatter. De kan næppe rykke mit standpunkt så det er kun for underholdningsværdien jeg ser dem. Derudover er jeg ret sikker på at Fjogh og Co. blir siddende alligevel så why bother?

Der er Royal Rumble næste søndag hvilket kan komme som en overraskelse den ringe opbygning taget i betragtning. Batista vinder sikkert Rumblen og viser igen at RAW bæltet er det eneste der egentlig betyder noget og at JBL blot er en tegneserie-champ. Der har været lidt snak om JBL vs. The Rock til WrestleMania hvilket kunne få mig til at se SD igen. Jeg har ikke set et helt SD program siden...ja, jeg ved ikke engang hvornår jeg sidst så det. Bottomline er at jeg ikke savner det.
Jeg er ved at være ret godt up-to-date med Ring of Honor og har set det ene af de 2 shows med Jushin "Thunder" Liger (fra Japan). Det er altid cool at se de amerikanske fans gå amok over at se en af heltene og give ham den hyldest han fortjener. Liger ville sikkert bare ha' fået en "nå-endnu-en-japaner-hurra"-reaktion hos et WWE publikum. Tsk tsk.


Monday, January 17, 2005

Ja, hvordan går det så? Jo, for det første er "Consuming America" eksamen overstået. Det gik udmærket synes jeg, men næppe til to cifre på bundlinjen. Et 8-tal ville være nice.

Ellers sker der en hel del på boligfronten. Faktisk så meget at der i morgen skal underskrives købsaftale på en ejerlejlighed på Ternevej i Odense NV. Der er officiel overtagelse d. 1/4, men jeg får nøglerne d. 1/3 idet der skal gøres lidt ved gulvet + der skal jo males. Overall er det rart nok det er på plads i så god tid så jeg ikke skal gå og bekymre mig om det når først næste semester går igang. Hvor er der iøvrigt meget der skal på plads ifm. boligkøb. Og er det så en overraskelse? Mjae, egentlig ikke, men når man hidtil har levet en beskyttet og naiv tilværelse kan alt jo virke stort og kompliceret :-)

Jeg er gået igang med at kigge lidt efter arbejde. Der er ikke tid til ret meget så det kunne nemt ende med noget telefon-markedsanalyse-sjov idet man vist selv kan bestemme hvor meget og hvornår man vil arbejde. Spændende er det næppe, men lidt extra penge ville ikke skade jo. I første omgang har jeg søgt en stilling på Uni som faglig vejleder ved Center for Engelsk. Der er vist som regel mange om udbuddet og jeg har ikke de store kvalifikationer - dog ved jeg ikke hvad der egentlig kræves udover at man læser engelsk, kender til studieordningen og generelt er interesseret i at hjælpe sine medstuderende. Ah well, 1 ud af 3 ain't bad :D Seriøst, så håber jeg sgu jeg får det job da det ville være noget nært perfekt mht. antallet af timer + det foregår på Uni hvor jeg alligevel har min næsten daglige gang. Vi krydser div. kropsdele og håber. Jeg skylder dog at sige at min ansøgning var noget nær til grin. For hunde da, det er 100 år siden jeg har skrevet sådan en.