The life and times of an anti-social intellectual

Thursday, December 09, 2004

Lita vs. Trish på RAW var en ganske OK kvindekamp for en gangs skyld. Litas landing da han lavede topé dive ud af ringen var GRUM for at sige det mildt. Tjek selv her og her.

Hvorfor ikke have Ric Flair i en kamp når de nu er i mandens hjemby hvor han er Gud?

Triple H/Batista 'anglen' fortsætter og er stadig ret god. Man sidder dog kun og venter på hvornår de fucker den op.

Weekenden står i Horsens' tegn da vi skal fejre farmors fødselsdag (som godt nok var i slutningen af november men dette er den eneste weekend hvor alle kan komme). Det bliver vist noget bowling og spisning bagefter. Jeg har ikke bowlet i 100 år så det skal nok blive underholdende.

Wednesday, December 08, 2004

Dagens mest deprimerende artikel og billede. Mennesker er sgu nogle tåber til tider.

Monday, December 06, 2004

Nå, men det blev så fedtspilleren Mette der blev årets Robinson efter en ret spændende finale mellem hende og min favorit Tine. Det endte med et spørgsmål om hvor bred planken i ekspeditionen er og den der kom tættest på vandt. Det skoddede lidt at det skulle ende med et tilfældighedsspørgsmål men sådan skulle det åbenbart være.

Jeg har printet opgaven til i morgen og læst den igennem og som jeg plejer at sige så kan det ikke blive værre eller bedre for den sags skyld :-) Jeg er selv godt tilfreds med den så nu må vi se. Jeg ER mentalt gået på ferie allerede.