The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, August 28, 2004

Jeg er iøvrigt begyndt at skrive lidt i ny og næ. Altså fiktion i form af short stories. Jeg sidder ikke just og skriver hele tiden og hver dag men når inspirationen engang imellem rammer mig så får jeg da nedfældet lidt. Jeg tror generelt de fleste litteraturinteresserede går rundt med små drømme om selv at skrive en roman eller bare forsøge sig med skriverierne i hvert fald.
Det bedste jeg har skrevet er en short story der hedder "Watch" som jeg selv er ganske godt tilfreds med og som kun har fået ros af de få udvalgte der har læst den. Bl.a. har 2 af mine undervisere læst den og begge var behjælpelige med gode råd, kritik og pæne ord om historien. En af dem foreslog jeg skulle smide den i et slags blad for studerende på engelsk som udkommer 4 gange om året. Jeg har glemt hvad det hedder men fra næste uge når jeg igen har min daglige gang på Uni vil jeg lige tjekke op på det og evt. sende "Watch" ind til dem. Jeg er som regel ret privat om tingene der skrives så det er lidt en overvindelse at lade historien komme til offentligt skue. Men skulle det ske kan det være jeg smider den op her også for dem der nu engang måtte være interesserede. Den ene af mine undervisere beskrev historien som uhyggelig men også humoritisk hvilket nok er meget passende. Jeg har forsøgt at skrive glade historier men det spiller slet ikke. Det er mere det mørke, onde og depressive jeg kan skrive om. Freud on line 1?
Efteråret er vanen tro reality show heaven og i år er ingen undtagelse. Dog regner jeg kun med at følge Robinson og ikke alle de andre (Strandvejsvillaen, Idols osv.). Mon man kan have en Robinson Ekspedition uden Thomas Mygind ved roret? Det vil vise sig.

Jeg mangler 300 sider i Gone With the Wind og mærkeligt nok er den stadig underholdende og spændende. Jeg glæder mig allerede til filmen udkommer i en 4-disc udgave til november så jeg kan få den set. Hvis den bare er halvt så god som bogen kan det kun være godt.

Friday, August 27, 2004

Så kom DWFs forum op igen. Oh happy day!

Jeg fik set I, Robot og Brødre. I, Robot var udmærket underholdning i vanlig amerikansk stil imens Brødre var den bedste danske film jeg længe har set og overall den bedste film jeg har set i år sammen med Kill Bill vol. 2.
Så døde Jodle Birge sgu. Ikke at jeg var storfan af ham men stadig...

Lønnen fra Edeka kom i går. 660 kr. blev det til. Lidt har jo også ret :-)
Forældrene er gået igang med at kigge efter bil til mig og det er muligt jeg skal et smut til Horsens i nærmeste fremtid for at kigge med. Det ville være rart at ha fundet noget før semesterstart.

Eftermiddagen skal vist tilbringes i biografen i dag. Jeg har længe glædet mig til Susanne Biers Brødre i et stykke tid nu og den har premiere idag. Derudover regner jeg med at se I, Robot også. Ikke fordi den er på min must-see liste men den ser cool nok ud og hvis jeg skal forblive VIP-medlem af BioZonen skal jeg ha set 5 film mere inden vi går ind i november...så jeg kan lisså godt få hugget nogen film ind på kontoen.

Wednesday, August 25, 2004

For lissom at komme ind i en nogenlunde normal dagsrytme igen stod jeg i dag op kl. 9 og har allerede været et smut i SuperBrugsen efter et par småting. Normalt handler jeg ikke i Brugsen da priserne mildest talt er til grin men når man er på cykel og kun skal ha et par ting så er det desværre det supermarked der ligger tættest på der vinder.

I forgårs bestilte jeg den kommende Ultimate 4 disc Edition af Dawn of the Dead hos Axel Music til 250 kr. Og den er så blevet afsendt i dag (og sat 20 kr op men jeg får den da heldigvis til 250). Den har godt nok først release d. 7/9 men Axel er som altid DA MAN på disse punkter. Det sætter så planerne om Friends season 7 og Nightmare boxen lidt på stand-by.

Ingen løn fra Edeka i dag. Det er dog ikke så mærkeligt fordi jeg skal ha dem torsdagen efter den afsluttede arbejdsperiode (som på mystisk vis var sidste uge). Forrige løn gik dog ind om onsdagen ergo det spæde håb om løn i dag.

Tuesday, August 24, 2004

Jeg er påny i DVD-købe-humør og pt. går overvejelserne på enten Friends The Complete Seventh Season (for lissom at ha alle dem der er udkommet) eller Nightmare on Elm Street boxen. Jeg har ikke set nogen af Freddy filmene men vil helt vildt gerne. Axel Music har R1 boxen til 550 kr. hvilket jo ikke så slemt for 7 film og en extra disc med extra materiale.

Jeg skulle meget gerne få den sidste omgang løn fra Edeka i morgen eller torsdag. Det er dog ikke det helt store det bliver til, ja faktisk har jeg ingen anelse om hvor lidt eller meget jeg kan risikere at få. Måske man bare skulle vente med DVD-køb til efter lønnen er gået ind...
Klokken tikker mod de 3.30 og jeg er totalt overfrisk. Ferien kræver i sandhed sin mand.
Måske man bare skulle se ROH Survival of the Fittest?

Nattens spørgsmål er pt. følgende: hvornår blev det smart at drikke vand? Altså så smart at div. butikker med god samvittighed kunne tillade sig at tage mellem 10 og 15 kr for en halv liter af dette svært tilgængelige materiale.
Speaking of vand, så oplevede mig og CL da nok den mest suspekte Shell-ekspedient i går da vi netop købte bl.a. vand. Red Hot Chili Peppers er i radioen og toner udover butikken og så står ekspedienten ved gud og trommer med i vilde spasmer. Og det blev sgu ved imens han ekspederede.