The life and times of an anti-social intellectual

Sunday, February 22, 2004

Lørdagen foregik for det meste i Haslev på Sjælland da DWA havde show på Haslev Lærerseminarium! Turen derover var lidt klemt idet vi var 6 personer i bilen. Mig og CL sad foran så vi havde ikke de store problemer, men de 4 på bagsædet kæmpede...dog var humøret jo højt og det gik både derover og hjem. På den forkerte side af broen viste det sig pludselig at en eller anden havde glemt bæltet så der var katastrofeopbremsning i nødsporet og et opkald til hhv. bilen fra Viborg på vej til Haslev og CLs mor i Odense. Alt løste sig og vi fik bæltet med Viborg-bilen til Haslev.
Showet gik rigtig godt og bortset fra lidt blodige læber og tænder var der ingen skader. Der var i hvert fald en god stemning før, under og efter showet og folk var tilfredse og stolte så det kunne ikke være bedre. Undertegnede var, vanen tro, dommer og blev da også slået ud med en stol til ryggen i main eventen som ledte til den måske første Dusty finish på dansk jord.

Jeg har lånt min søsters computer og den kører helt i top. Den forgangende uge har været ret sparsom skolemæssigt da jeg kun havde timer i onsdags. Det ændrer sig dog i morgen hvor vi går ind i en komplet uge igen. I øvrigt fandt jeg lige ud af i dag at min søster har købt hus...jeg synes stadig det er lidt stygt at blive husejer som 19-årig (hun bliver 20 i juli). Men hva faen, hvis hun er glad er jeg glad.

Dagens musiktip må siges at være 3 Doors Down. Lige pt. er det mest sangen "When I'm Gone" jeg hører men de 2 albums "The Better Life" og det seneste "Away from the sun" skal da høres igennem ved lejlighed. Jeg havde faktisk hørt "When I'm Gone" før uden at vide det var 3 Doors Down der stod bag. Jeg tænkte godt nok, "ok det lød fedt" men det var så først i går jeg opdagede at 3 Doors Down stod bag. LOVE ME WHEN I'M GOOOOOOOOOOOONE! :))