The life and times of an anti-social intellectual

Wednesday, November 29, 2006

Smells like cand.mag

Ooooooooomsider fik jeg afleveret mit speciale. Det har allerede været en aktiv dag med printning af de 110 sider (inkl. noter og bibliografi) specialet fylder, kopiering i yderligere 4 eksemplarer (3 til aflevering, 1 til mig, og 1 til forældrene), indbinding af specialerne i CopyShop, og så endelig, aflevering. Det letter sføli, men man kan jo ikke helt lade være med at tænke på hvordan det nu går - fik man rettet alle stavefejlene osv. Men it's outta my hands, og der er kun et at gøre: vente.

Man kunne næsten godt ønske sig, at vi skulle op og forsvare specialet også, så der lissom var en form for afslutning. Som det er nu, afleverer man, går hjem, venter en måned eller to, får en udtalelse med posten, og derefter en karakter. Hurra. Fladere fornemmelse og måde at blive cand.mag på kan næppe findes.

Før jobjagt og virkelighed sætter ind vil jeg nu nyde bare at kunne slappe af. I morgen skal jeg en tur til Bremen for at se noget wrasslin', lørdag er der show i Fredericia, og søndag skal jeg til farmors fødselsdag.

Har DU iøvrigt hørt den nye Kim Larsen skive? Nej? SÅ KOM I GANG!

Monday, November 27, 2006

Den sidste uge

En hård uge er slut, og en ny er i gang. Den sidste, vel at mærke, i specialetiden og på uni generelt. Helt uden om uni kommer jeg nok ikke fremover, men det i hvert fald umiddelbart den sidste som studerende. Trist.

Det meste af sidste uge blev brugt på finpudsninger, de sidste geniale ideer, og den slags. De næste to dage skal bruges på det samme, så jeg kan printe og kopiere lortet tirsdag eller onsdag, få det trykt og afleveret inden torsdag. Tvivlen om hvorvidt det hele er godt nok melder sig i ny og næ, og samtidig er der øjeblikke hvor jeg faktisk synes det jeg har produceret er rigtig godt. Men sådan har det nu altid været mht. opgaver og eksaminer for mig, så det er intet nyt. Mavesåret vil blive en realitet.