The life and times of an anti-social intellectual

Thursday, December 30, 2004

Nå, men nu ligger det ret fast at jeg flytter i foråret engang. Jeg kunne godt blive boende hvor jeg gør men så skal jeg selv ud og finde en ny roomie og det gider jeg sgu ikke. Som skrevet før vil jeg også gerne prøve at bo alene.
Jeg har et par ejerlejligheder i kikkerten og jeg skal ud og se en af dem på mandag. Jeg har stadig min arv fra min mormor som er stort set urørt så en lille ejerlejlighed kan nok blive en udmærket investering. Da jeg har bil behøver jeg heller ikke ta' så store hensyn til hvor langt der er til Uni og indkøbsmuligheder. De billigste lejligheder ligger jo gerne lidt udenfor byen. Det passer mig dog godt nok da jeg yderst sjældent er inde i Odense Centrum alligevel.

Da jeg kom fra Horsens i går lå der i postkassen en seddel på en pakke fra Nordisk Film der lå til afhentning hos den lokale Spar købmand (...don't ask). Det viste sig at være de 4 bøger om Familien Gregersen skrevet af Christian Kampmann i 2 bind som jeg havde vundet på biozonen.dk. Jeg havde faktisk glemt jeg havde deltaget og mit svar var vist også bare et skud men hva faen - jeg klager ikke over gratis ting. Da det er nye udgaver af bøgerne er de vel heller ikke helt billige. Jeg vil sådan set gerne læse dem, men der er jo lige tiden som ødelæggende faktor (igen). Nå, men læst blir de vel engang.

Tuesday, December 28, 2004

Sku man aldrig gøre status over 2004?

Der er, som altid, ikke sket det store. Året på Uni har været et af de bedste både hvad angår karakterer og generelt min glæde ved engelsk-studiet. Jeg håber det forsætter ind i det næste år, men mon ikke? Jeg skal i hvert fald have 2 spændende fag som jeg glæder mig til at komme igang med. Jeg har sammen med et par medstuderende fået ført en plan ud i livet om at oprette et hold om Creative Writing, altså novelleskrivning. Der er et par interesserede pt. så jeg glæder mig til at se hvor mange vi kan få samlet. Det bliver ikke et fag som sådan men bare et tilbud for de studerende af de studerende. Ifølge et par undervisere kan det, hvis det er en succes, blive institutionaliseret - altså blive udbudt som et "rigtigt" fag fremover. Se dét kunne være fedt! :-)

Intet år uden computerproblemer sføli. 2004 blev året hvor min skodmaskine af mærket Compaq sagde endeligt farvel og blev sendt til ophugning. I bytte fik jeg en sød lille Packard Bell fra Fona. Den har kørt uden problemer siden omkring februar eller marts så ingen grund til bekymring dér...endnu :D

Dette år har heller ikke krævet livet på nogen af familiemedlemmerne og det kan man jo ikke være andet end glad for. Min farmor fik godt nok konstateret lungekræft men ifølge lægerne kommer hun over det og operation er måske unødvendigt. Vi må håbe på det bedste.

Ligesom sidste år sender jeg også lige en tak og venlig tanke til Franner gutterne for mange (læs: MANGE) muntre timer online. Var nettet overhovedet noget ved uden jer? :P Og også hej til KingHans.


Monday, December 27, 2004

Så kom vi over julen og nytåret står for døren. Min roomie har meddelt at han flytter engang til marts så jeg skal vel til at gøre op med mig selv om jeg skal blive boende (hvis jeg kan - det er hans forældre der ejer huset) eller om jeg skal finde noget selv. Egentlig kunne jeg godt tænke mig at bo alene, men nu må vi se hvad jeg finder ud af. Jeg har selv længe gået med flyttetankerne men man bliver jo så magelig når man har noget. Dette blir måske det nødvendige spark der sender mig videre i teksten :-)

Jeg forlader Horsens onsdag engang og glæder mig faktisk lidt til at indtage Odense igen. Ude godt, hjemme bedst for nu at fyre en halvkvædet vise af.
Jeg læser stadig Flannery O'Connor og har ikke skænket min eksamen d. 10. januar de store tanker endnu. Men fra torsdag eller deromkring går jeg igang.