The life and times of an anti-social intellectual

Friday, January 02, 2009

Hver vælkommen

Davs

Jeg blogger alt, alt for lidt og jeg ved det skam.

Alt går sgu egentlig udmærket. December var en lille eksamensmåned og januar er hvor det hele går løs. Jeg har en stak opgaver, der skal læses før mundtligt forsvar d. 15. og 16. januar + jeg får en stak opgaver på et tidspunkt efter d. 9. også, dog uden forsvar. Liv og glade dage~!

Mht. kuren/livsstilen går det også fino. Det går ikke så hurtigt som i starten, men det er vist meget normalt. Pt. har jeg tabt omkring 17 kg og de to næste delmål i horisonten er altså de 20 kg og at komme under de famøse 100 kg. Sidstnævnte er vi en 8-9 kg fra. Så alt i alt går det stille og roligt og den vej det skal. Som altid: jeg har ikke travlt og står ikke på vægten dagligt og tæller gram.

Julen var mindre ædepræget end normalt. Der blev kun taget 1 gang af julemaden og der blev taget i moderater mængder af hvad der ellers hører til i de dage. Så det var altså ikke fanatisk slankejul med kildevand og grønne bønner hængende ud af mundvigen, men alt blev taget med måde. Det var en ny og underlig fornemmelse ikke at være overmæt juleaften og i dagene efter. Fagre nye verden. OG ikke en dårligere jul af den grund. Tværtimod.

Vi nærmer os snart årsdagen for min wrestling retirment. Jeg mener det var d. 15. januar 08 hvor jeg tabte til Raptor for sidste gang og så var det lissom slut. Jeg savner det stadig ofte, men er da stadig involveret som kommentator, ring announcer og div. andre ting. Men det kribler stadig tit og ofte i den ryg, der så gerne vil smadres og de knæ og den nakke, der så gerne vil have problemer senere hen i tilværelsen. Måske det kommer. Who knows.