The life and times of an anti-social intellectual

Friday, August 06, 2004

Så kom sommeren og alle er glade. Alle minus en for jeg er allerede træt af den. Når man bor oppe under taget blir det faktisk kogende hedt så snart temperaturen sniger sig op over 20 grader. Sniger den sig over 25...ja go figure. Men jeg klarer mig da med sparsom påklædning, åben vindue og en blæser der kører i døgndrift.
Tiden går med at slappe af, se film, se wrestling og læse lidt. Jeg er gået igang med næste semesters store motherfucker nemlig Gone With the Wind på lidt over 1000 sider. Jeg tror faktisk det ender med at være den længste bog jeg har læst. Jeg er 160 sider inde og er allerede fængslet. Den er utrolig velskrevet så det er ikke belastende læsning (...endnu).

Jeg skal ud på Uni i dag og snakke med en af mine undervisere om min eksamensopgave fra sidste semester. Det gik jo godt men det er rart nok at få at vide helt præcist hvad der var godt. + jeg kan få købt et par af de semesterbøger jeg mangler. Jeg er ikke lige i humør til at cykle så det blir med bus til Uni.

Vi træner wrestling i morgen og jeg håber det bliver nogenlunde fast med træning igen. Jeg har savnet det en del. Der er ikke så meget nyt om wrestling foreningen udover at det næste møde nu er lavet til en træningsdag i Århus. Det skal nok blive spændende.

Og afslutningsvis rules Nephew stadig.

Tuesday, August 03, 2004

RAW var faktisk rigtig godt denne uge. Der var udmærket build til SummerSlam og en **** main event med Evolution vs. Jericho, Edge & Benoit. Jeg glæder mig i hvert fald til SummerSlam nu. Diva Search segmenterne denne uge var ikke så storslemme som fx. sidste uge hvor det var direkte pinligt. Dog er det stadig ikke noget jeg har større interesse i.