The life and times of an anti-social intellectual

Friday, December 30, 2005

Vær velkommen

2005 er ved at rinde ud, og 2006 vil så gerne ind. Dog er jeg ikke så meget for at åbne døren hvis 2006 skal være så sneklædt! Fuck sne sucks!!!!!!

Dette skal ikke være nogen stor årsrapport, men lad mig da reflektere lidt alligevel...

En af de store ting i 2005 var, at jeg flyttede. Det var med en vis nervøsitet jeg gik igang med at søge lejligheder i slutningen af december efter roomien udmeldte, at han ønskede at fraflytte lejligheden. Men jeg fandt hurtigt noget, og det skulle vise sig at være en af de bedste ting der nogensinde er sket for mig. Jeg skulle nok ha taget mig sammen til at flytte fra Emilievej lang tid før jeg blev "presset" til det. Ternen rules og jeg elsker at bo derude.

På Uni er det også gået udmærket. Jeg er stadig glad for det akademiske miljø og håber på at kunne blive der efter jeg har skrevet speciale. Men det må vi se på til den tid. En ting er i hvert fald sikkert: sommeren 2006 kan cand.mag blive placeret foran mit navn. Enter: arbejdsløshed :) Man er vel akademiker for fanden!

Det har været et supergodt år for dansk wrestling. Vi fik vores egen ring, og afholdte et par shows af svingende kvalitet. Jeg var først med som dommer, og havde egentlig bare regnet med, at det skulle blive ved det. Men før jeg vidste af det var Mad Man McKinzy på banen igen og jeg var noget der lignende full-time wrestler i DW. Om det fortsætter i 2006 vil tiden vise.

En tak til alle vennerne. Som altid nævner jeg naturligvis Franner Slænget. Selvom #Franner på irc døde i 2005 betød det ikke, at gutterne derfra segnede bort i samme omgang. Tak for mange skønne timer online og i det såkaldt virkelige liv. Og tillad mig i år at inkludere KingHans som en del af truppen. Han vil jo så gerne.

Godt nytår og vi ses i 2006

Tuesday, December 27, 2005

"Syg i hovedet? DET ER DIG DER ER SYG I HOVEDET!!!"

Ak ja, når først Ingeborg får nok af Mads' attitude og gentagende hetz mod Daniel er det sgu tv i særklasse. Og ja, der ses "Matador" igen. Havde han ikke lige set den? Jo, det havde han, men jeg havde den med hjem til forældrene på juleferie, og da vi sidder og venter på det går løs juleaften, foreslår farmand, at vi napper et par afsnit. Det gjorde vi og er nu snart halvvejs - med mig som 3. mand i stuen ved alle afsnit. Er det så ikke for meget? Egentlig ikke. Det er jo kun bekræftende i, at det er den mest geniale serie der er lavet i Danmark. Og mon ikke jeg ser med når den genudsendes til efteråret? :)

Opgaveskrivningen går udmærket. Jeg er snart færdig med den til d. 4. januar. Er den så blevet god? Ingen anelse. Som altid har jeg svært ved at bedømme egen indsats - og specielt når det kommer til historieopgaver. Men mon ikke det går. Alt over 8 er en sejr i sig selv når vi taler (kunst)historie.