The life and times of an anti-social intellectual

Friday, February 06, 2004

Gæt hvem der sover over sig på den første fredag i det nye semester hvor vedkommende skal møde kl. 8? Jeg vågner 8.30 og fatter ingenting...men endte dog med at tage derud til sidste time efter pausen kl. 9...

Thursday, February 05, 2004

Den sidste karakter, i Contemporary American fiction, blev 10. Så overall var dette vist en af de bedre eksamensrunder for undertegnede.

Wednesday, February 04, 2004

Så fik jeg karakter for min Southern Literature class og det blev til et 11-tal. Jeg tjekkede det ca. 10 gange ude på uni fordi jeg ikke forstod (eller forstår) det. Det var som bekendt det fag jeg frygtede at dumpe i så det er helt pinligt hvis det sku vise sig at være korrekt...jeg tror stadig jeg har set forkert og at der vil stå en anden karakter i morgen. Karaktererne er ikke lagt på nettet endnu så jeg kan ikke tjekke for 11. gang herhjemme, men det sku sgu være rigtigt nok...

Monday, February 02, 2004

Omsider kom den første karakter. Det blev til et 9-tal i Developing America - faget jeg hadede intenst. Derudover havde jeg seriøse 'issues' med underviseren også så jeg er ret glad for mit 9-tal :-)

Sunday, February 01, 2004

Jeg var med til DWA wrestlingtræning i går. Før har det mest været for sjov at jeg har taget et par bumps osv. men igår var lidt mere seriøst og ret meget mere træning end normalt. Og det gik da faktisk ret OK synes jeg. Det underlige er at min krop har det ganske udmærket i dag. Førhen har den været totalt smadret i flere dage efter jeg har lavet det mindste til træningen.

I morgen går det løs på uni igen og det glæder jeg mig faktisk lidt til. I dag kommer mine forældre på besøg og vi skal vist ud og spise. Det bliver første gang jeg får varm mad i en lang tid... :-)