The life and times of an anti-social intellectual

Thursday, November 27, 2003

Ah ja, så sluttede Big Brother 2003 og Johnni løb som ventet med sejren. Så mangler vi bare at få afsluttet Robinson og jeg er reality tv-løs igen :/ Hvad fanden skal tiden så gå med? Læsning? Naaaaaaaah :-)
Det lader til mine eksamener vil ligge i januar hvilket er godt nok. Der er kun 3 dage afsat til eksamen i december så enten bliver det mellem d. 17. og 19. december eller også bliver det i januar.
"Forsvar" på TV2 havde en ganske udmærket sæsonafslutning i går. Lars Brygmans ellers så pæne og stilrene Mikael figur var lige ved at blive interessant idet han blev et dumt svin. Jeg sad og glædede mig over det men selvfølgelig fik han moralske tømmermænd til sidst og blev god igen. Den cliffhanger de smed i hovedet på mig var sådan set ganske udmærket, men den kunne nok have været bedre.

I aften er der finale i Big Brother. Det lader til at Johnni vinder, men jeg nærer stadig et håb om at Tania løber med den. Johnni er dog ikke nogen dårlig vinder så ligegyldig hvad der sker så skulle det blive en OK finale. Raz og Henrik tvivler jeg på som vindere. Raz spillede rollen som den sympatiske bøsse det meste af vejen men begyndte pludselig at lyve og sige forskellige ting til forskellige mennesker resulterende i at han fremstod meget usympatisk. Vi får se.
Robinson slutter også på mandag. Der skulle vi gerne se Marinela som vinder og jeg tror faktisk også hun løber af med sejren. Selvom hun kom ind som joker/dronning har hun vist at hun er sej, ærlig og delikat i bikini. Nej, der er ingen tvivl - hun skal vinde :)

Wednesday, November 26, 2003

Alle bør i øvrigt gå ind på http://www.walterogcarlo.dk og smide deres underskrift så vi kan få disse film ud på DVD
I går rullede sidste afsnit af "Langt fra Las Vegas" over skærmen. Det var faktisk et af de bedste afsnit og jeg grinede hysterisk det meste af vejen. Egentlig synes jeg det er OK serien slutter nu. Der kunne måske have været skrevet nogle sjove afsnit om Kim og Kennys forhold men generelt kunne der vist ikke presses mere ud af den serie. Serien er kommet på DVD men der mangler en del afsnit (såsom hele sæson 1) pga. problemer med musikrettigheder. Det er lidt skod at udgive en serie uden at kunne udgive det hele. Jeg har det fint med mine afsnit på VHS og vil næppe købe DVD'erne.

Sunday, November 23, 2003

Er der noget som at tilbringe sin søndag i biografens mørke? Nej vel. Derfor opnåede jeg i dag at se hele 2 film i Biocity Odense.
Først stod "Texas Chainsaw Massacre 2003" på programmet. Jeg er ret vild med originalen fra 1974 som trofaste seere vil vide så jeg var da lidt spændt på om en genindspilning ville kunne lykkes.

Filmens plot og opbygning er stort set som i originalen. Den sindssyge familie er større her, men de er heldigvis tilpas underlige allesammen og Leatherface er så brutal, sindssyg og nådesløs som vi kender og elsker ham.
Jeg frygtede lidt at filmen ville blive endnu en typisk teen slasher movie. Den er tæt på at blive det, men dog ikke helt. Der er en del mere blod med i den nye udgave og til forskel fra originalen ser vi div. kropsdele forlade kroppen efter motorsaven har været på spil. Det der gjorde originalen så effektiv var at vi ikke ser alt det 'uhyggelige', men vi tror vi gør. Vi ser blot at Leatherface skærer i noget men vi ser ikke hvad. Idet han hænger en person op på en kødkrog ser vi ikke krogen gå ind i ryggen. Det virker alligevel og faktisk bedre end hvis vi havde set det. I nyindspilningen er der ikke gemt noget af vejen og det flyder med blod, ben og andet godt. Måske dét gør at filmen ikke er speciel uhyggelig eller spændende.
Filmens heltinde, spillet af den skønne Jessica Biel, gør det nu meget godt. Dette er en meget våd film. Det regner både inde og ude og skulle det holde tørt får vi tændt for sprinklersystemet. Det resulterer i at Biel løber rundt i en våd og gennemsigtig top et pænt stykke tid. Jeg skal ikke klage men blot spørge om det nu var nødvendigt :) Jessica Biel er også en af de få der kan stå i et iskoldt kølerum uden at få stive brystvorter. I sig selv en bedrift.
Alt i alt vil jeg give filmen 8 på 13-skalaen. Der er visse scener der bringer tankerne tilbage til originalen og det er kun godt. Det ses at filmen er lavet med respekt for originalen og det var jeg sådan ser ret glad for. Filmen skræmte mig dog ikke og som sagt var jeg ikke lænket til sædet af spænding. Men en solid 8'er for god underholdning (og den massiv regn og dens følger).

Da først jeg havde set TCM 2003 fik jeg lyst til at gense "Kill Bill vol. 1". Der er ikke så meget nyt at sige her. Den er dejlig :D Dog må jeg indrømme at jeg har fået afhuggede lemmer og blod nok for i dag.