The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, October 22, 2005

OK, I want art to imitate life... or the other way around

I en novelle jeg skrev for et par måneder siden indgår følgende:

"The car is parked on the street for twenty-three hours before someone notices that Mr. Fard is dead. By that time, he’s already gotten a parking ticket."

Man tænker "hehe, sjov, omend frygtelig grotesk, tanke. Det vil aldrig ske." Og så læser man dette.

Thursday, October 20, 2005

Random thoughts in random order

Jeg kan godt li' Henrik Dahl. Ja, jeg indrømmer. For nu at lyde som en pensionist, så syns jeg dælme han er så hyggelig. Og han var da også en af de primære grunde til, at jeg så "Rabatten" på DR1 da han var vært.
Så selvom programmet ikke umiddelbart sagde mig det store, ville jeg alligevel give hans nye program "BugBusters" på TV3 en chance. Det fortrød jeg dog hurtigt, for hold da kæft en kedelig omgang. Jeg er helt enig med BTs anmeldelse af programmet. De der små råd til hygiejne og god køkkenopførsel de kom med kendte selv jeg i forvejen, og jeg er altså ikke lige mesterkokken eller the wiz når det kommer til rengøring. "Man må ikke opbevare f.eks. makrel i tomat i dåsen efter åbning i køleskabet." NEJ VIRKELIG!? Hvad blir det næste? At man ikke må opvarme persillesovs fra i går? Niveauet, folkens. Tænk på det.

Og så fik vi endnu en af de skønne "nu-er-det-spændende-om-de-er-hjemme-og-ikke-ved-de-skal-i-fjernsynet"-øjeblikke. De ringer på, Dahl og parrets svigermor, som har anmeldt dem, står og smiler. Og hvor heldigt! For de var sørme hjemme. Vi ser et øjeblik bort fra det faktum, at Dahl og hans crew lige har set en hjemmevideooptagelse hvor svigermor viser rundt i køkkenet imens parret er i huset. Og nå ja, for at gøre det helt til grin, så vender manden sig om i døren og man ka se microporten (eller hva den hedder) sidde i hans bukser. Ja, det er i sandhed et uanmeldt besøg.

Jeg har næsten ondt af Dahl fordi han skal være vært for det lort. Men det lader til, at han selv er glad for det. Han har også nok problemer så hvis han morer sig med det, så lad ham da. Jeg kommer bare ikke til at se på det.
Iøvrigt er der noget der slår mig i artiklen om hans problemer:

"Jeg har ingen selvtillid. Jeg går aldrig hjem fra optagelser og siger ' hold kæft, hvor var jeg sej i dag'. Den vildeste ros, jeg kan give mig selv, er 'det gik vist nogenlunde i dag'."

Det kender jeg godt lidt fra mig selv. Jeg vil ikke ligefrem sige, at min selvtillid er ultralav, men jeg har slet ikke tal på antallet af gange hvor jeg har fået et 10- eller 11-tal og højest har kunne svinge mig op til "jamen, det var da OK." Psykolog: En mulig udvej. Og dog, ikke helt (endnu). Men det fik mig da til at tænke på, om jeg var på vej samme sted hen. Og ja, her tales sføli om den vej nedad som ender med værtsjob hos TV3.

Nu vi taler om TV3, så er jeg begyndt at følge lidt med i "Paradise Hotel." Jeg gir ene og alene SCSAustin skylden. Så tak for det, spasser! :)


Monday, October 17, 2005

Well, duh...