The life and times of an anti-social intellectual

Friday, July 21, 2006

DON'T MENTION THE WAR!

Polakkerne er over os. I deres desperate søgen efter folk, der er dumme nok til at arbejde på Edeka, har firmaet måtte se ud over landets grænser. Ergo troppede 4 polakker op i tirsdags. Og før nogen spør - ja, en af dem hedder RODOSLAW!
3 gutter og en tøs ku det blive til. Og tøsen er såmænd sød nok på den der polske måde.

Denne uge stod i overarbejdets navn. Faktisk var der alle dage undtagen i dag, fredag, overarbejde. Dog blev det ikke til overarbejde for undertegnede. Why? Jeg gad ikke... sådan. Og jeg er skam ikke ene om det. En stor del går hjem til tiden (ja, hvilken chokerende handling) og dem der bliver til overarbejde går også efter en time eller to. "Jamen, der kan da ikke være mere end 2 timers overarbejde!?" Oh ye of little faith. Tirsdag blev den 21.00 før de var færdige og onsdag blev den 20.00. Edeka RULES! Undskyld mig fordi jeg ikke gider arbejde til kl. 21.00, men jeg går altså i seng ved 22-tiden for at være frisk når uret ringer kl 5.
Det er også skønt når ham, der midt på dagen går rundt og spørger folk om de kan overarbejde og man siger nej og han så kigger undrende på en, som om man lige har kaldt hans mor en luder, og spør "jamen hvorfor?" Svaret er som regel: "Fordi jeg skal noget andet." For at citere vor helt og skaber, Dana White: "I DON'T GIVE A FUCK!"

3 uger nede, 1 uge tilbage. FRYD!

I morgen står den på BRAGET I TRANUM~!~!~!~!~! Jeg glæder mig faktisk mere end til Hedeslag. Hvorfor? Det vil vise sig, men lad mig sige at hverken Mad Man McKinzy eller den ellers varslede Skørmand dukker op. Hvem gør mon så? THE SUSPENSE! Ses i det nordjyske.