The life and times of an anti-social intellectual

Friday, November 02, 2007

Flere skaller og hende der Tina

Jeg har ikke rigtig noget at tilføje om afsnit 2 af Blod, Sved og Springskaller. Det var hvad det var. Jeg har dog sjældent oplevet et menneske så fuld af lort og ude af takt med virkeligheden som Sidney. Man får nærmest medlidenhed med ham.
I næste uge spidser tingene til, idet PWL blir stiftet og der er generalforsamling med formandsvalg som hovedpunkt. SPÆNDINGEN~!~!

I dag havde DW besøg af en kvindelig vært fra Skum TV på DR1, som skulle lære at wrestle. Det var primært Raptor og Kimball, der stod for det, imens jeg filmede (ikke for DR, mind you) og senere agerede announcer og dommer. Indslaget kommer online på tirsdag og på TV søndag næste uge. De kører åbenbart et koncept med først at være på nettet og derefter på TV. Javel så. Om hun kunne finde ud af det må I vente at se ;)

I går var jeg til koncert her i Odense med Tina Dickow. Det var min første koncert med hende og det var en blændende oplevelse. Koncerthuset eller whatever det hedder var en smuk ramme og musikken var fantastisk. Publikum elskede det og der var fællesrejsning op til flere gange. Altså for at klappe. Samtidig bragte koncerten en ny personlig rekord i hus: 2 koncerter på et år. Oh yes.

Husk også show i Langå på lørdag i næste uge. Det er et show spækket med store kampe såsom Toby Nathland mod Kool Krede, Raptor mod Chaos i en kamp hvor Raptors maske og Chaos' titel er på spil, og ikke mindst Kimball mod Mad Man McKinzy. Det er efterhånden noget tid siden vi har rocket Langå, så det blir fedt at vende tilbage igen. Ses!