The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, June 03, 2006

Passende

Først så jeg denne her
http://www.fuckinginsanet-shirts.com/main7243001.jpg og senere i dag faldt jeg over http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=445426/. Yummy.

Monday, May 29, 2006

Gadekamp part deux

Så er det officielt: Til DW Hedeslag skal Mad Man McKinzy møde Smakhouze i en Street Fight med Loser Leaves DW stipulation. Man skulle næsten tro wrestling var scripted i og med at denne Street Fight 2 (1/7/06) falder 1 dag før 1. års dagen for den første Street Fight til Panik på P-Pladsen (2/7/05). Ak ja, 1 year in the making.
Det er jo selvfølgelig sørgeligt at enten mig eller Den Maskerede skal forlade Dansk Wrestling som resultat af kampen, men sådan bliver det nu engang. Lige meget hvem der skal ud af vagten så bliver det forhåbentlig en exit med et ordentligt brag.

Vi mangler vist stadig at announce 2 kampe så det bliver et pakket show med hele 7 kampe.

Sunday, May 28, 2006

Lev livet nu, lad verden se det håb du har med

Sætningen er fra "Lev Livet Nu" med Dodo and the Dodo's og var TV2s temasang til OL i 1992. Om det var dér jeg opdagede bandet kan jeg ikke huske, men li' dem i de gode gamle dage, ja det kunne jeg sgu. Og det kan jeg åbenbart stadig. Jeg så dem på besøg i Go'Aften Danmark for en uges tid siden, og tænkte "er det mon tid til at give dem en chance igen efter alle disse år?" Som sagt så gjort og deres "Største Hits" blev gravet frem under en besøg ved forældrene og fandme om ikke det stadig lyder helt godt.
Sange som "Lev Livet Nu," "Pigen Med Det Røde Hår," "Giv Mig Hva Du Har," "Giv Mig Skibene Tilbage," "Sømand af Verden," "Vågner i Natten" og "Vi Gør Det Vi Kan Li'" holder stadig som de herlige popsange de er. Nostalgi 101 for undertegnede.

"En aften under dynen skrev jeg brevet rent, pyntet med en tegning af en knallert." Ak ja.

Og så ved jeg ikke hvad der sker med menuen til højre, men hos mig er den at finde et godt stykke nede. Weird.