The life and times of an anti-social intellectual

Thursday, February 10, 2005

Zulus nye program "Gintbergs Store Aften", som sendes 4 dage om ugen, er kommet godt fra start efter min mening. Det er jo stort set bare "Ugen Der Gak" with a twist. Programmet lider lidt under at der ikke er noget publikum, men det er vel svært at få folk til 4 udsendelser om ugen. Alternativet er så, at redaktionen er med i studiet. Det er både godt og skidt. Godt fordi det giver et par extra jokes i ny og næ. Dårligt fordi Jan og de andre selv sidder og griner af det de selv har skrevet. Det virker lidt ringe efter min mening. Men det ændrer ikke på, at det er et underholdende program som jeg uden tvivl vil følge slavisk.

Tuesday, February 08, 2005

Nå, men skulle vi ikke bare indse at Lykketoft går af i denne uge? Og hvem skal så overtage formandsposten? Mange vil sikkert pege på Frank Jensen, men er det nu klogt? Han er ikke videre tiltalende og har næppe den nødvendige karisma. Jeg så helst at det blev Pernille Blach Hansen. Spørgsmålet er dog hvor realistisk det er.

Lige meget hvad, er valget tabt og det er jo ikke overraskende. Det gør det dog ikke mindre deprimerende. Jeg vil dog stadig glæde mig over at De Radikale går så meget frem. Det er altså ikke en helt sort aften.
BT roser idag gårsdagens premiere på den nye sitcom på Zulu, "Klovn." Jeg er ikke helt enig. Det var da ganske underholdende, men jeg klukkede vist kun en gang hvor jeg når jeg så "Langt Fra Las Vegas" oftest grinede i hvert fald et par gange. Stilen er sføli anderledes og ikke uden muligheder, men jeg var ikke synderligt imponeret over afsnit 1.

Og lad os så for fanden få en ny regering, da! Der er skabt lidt valgspænding, og så alligevel ikke for jeg tør sgu ikke tro på det. På den anden side var Venstre også ret sikre på en sejr i 1998, men Nyrup løb med sejren. Hvor tætte meningsmålingerne var dengang kan jeg ikke lige huske, men Uffe gik jo ud og sagde: "Den er hjemme" hvilket så er blevet Anders Foghs største skræk - at han siger netop dét og dermed kaster sejren på gulvet. Hvad end der sker kan vi glæde os over, at De Radikale kan gå hen og blive større end De Konservative. Sådan Marianne!

Iøvrigt er det jo skønt at se, at Anders Fogh er lissom alle andre mennesker idet hans egen søn nu blir fældet af 24-års reglen. Du har min stemme dit aldrig-blinkende-med-øjnene fæhoved.

Monday, February 07, 2005

Den sidste karakter er i hus og det blev til et 10-tal for Consuming America faget. Lidt overraskende men sføli übercool. Skødet er også blevet underskrevet hos advokaten, som jeg mødte for første gang og som var rigtig flink og virkede sympatisk. Men han har jo råd til det.
Bedst som jeg sidste søndag nedgjorde "Krøniken" for at køre i tomgang kommer de tilbage med et kanon afsnit igår. Sådan! Det er blot synd at sidste afsnit i denne omgang så allerede er på søndag nu da der endelig er kommet lidt damp på drengen igen.

Sunday, February 06, 2005

Et nyt tv-forår står for døren og vanen tro er reality tv kraftigt repræsenteret på sendefladen. Bl.a. kommer TV3s "Farmen" igen, hvilket jeg nok vil følge som jeg gjorde sidst. Derudover kommer både TV3 og TvDanmark med deres bud på en kopi af "The Apprentice" i form af hhv. "Kontrakten med Don Ø" og "Hyret eller Fyret." Jeg regner med at give begge en chance.

Valget er på tirsdag og mit kryds har ikke rokket sig siden valgkampen gik igang (eller siden engang i 1998 eller hvornår jeg nu fandt ud af jeg var/er Radikal). De Radikale ser iøvrigt ud til at få et kanonvalg så det er jo kun glædeligt!
Så er det cheap pop tid!
På Silver Visions hjemmeside er der et interview med Chris Benoit. Som regel når de laver interviews kan man sende spørgsmål ind hvilket jeg forsøger af og til, men uden held. Indtil nu!

You joined the WWE very quickly after that - how were you and the other Radicalz (Eddie Guerrero and Dean Malenko) received in the lockerroom when you arrived? Were you worried at all? (Michael Madsen)

Yes, that was a concern. I was burnt out from WCW and thought this is the way I guess US companies operate, because I had no comparisons. I didn't spend much time in WCW, and ECW was a beast of its own, so I really had no idea how big US companies operate. Hesitant, and when I first walked in everyone was WWE family, WWE family, this is family. I though BS - I just came from WCW and saw what it was like, but in time I realised they were very sincere about that, that they do work together as a team and it is a family atmosphere.