The life and times of an anti-social intellectual

Thursday, November 25, 2004

Ja så er der faktisk ikke lang tid til jeg får juleferie eller noget der ligner. Opgaven til Historical Fiction skal afleveres d. 3. december og derefter Dos Passos/Hemingway opgaven d. 7. Når vi nu for en gangs skyld skal aflevere så tidligt kunne det jo være blændende hvis vi fik karakterer før jul...men det er sikkert ret usandsynligt.
Eksamen i Consuming America bliver med 90% sikkerhed i januar. Så det blir cool for en gangs skyld at kunne slappe bare lidt af i december. Jeg har en del bøger på "hyggelæsning"-listen som jeg gerne skulle have høvlet igennem også.
Jeg er stort set færdig med opgaven til d. 3. og over halvvejs med den til d. 7. så jeg er on track hvad det angår.

Monday, November 22, 2004

Et fedt afsnit af Robinson Ekspeditionen i dag idet de to "favoritter" Jens og Stine røg ud. Farvel Jens og farvel psycho bitch...we hardly knew ya.

Tilbage som mulige vindere har vi:

Duddie som oprindeligt virkede som søkoen fra helvede men på det sidste har virket mere og mere normal og sympatisk. Sføli kan alle virke normale sat ved siden af Stine som jeg ikke har negative superlativer nok om. Hun har sagt sin mening og ikke holdt sin kæft på noget tidspunkt. Det kan være en ulempe. Hun kan overraske.

Mette. Hvem? Ja, Mette. Hende den lille med hatten som aldrig siger noget. Ah yes...Mette har holdt sin kæft og været anonym hele vejen. Det har været klogt men jeg tror de andre synes hun har været for passiv og for meget en fedtspiller. Hvis hun vinder er det en katastrofe.

Tine er min absolutte favorit. Og det er ikke bare fordi hun ser godt ud og har et par gode kander. Det hjælper selvfølgelig men det er ikke den største grund. Hun er sød og sympatisk og hun har været en rigtig lille fighter. Hun har stået på sine egne ben. Hun er gået imod gruppen og stemt anderledes (got nosser?) og hun har overall været et lyspunkt i ekspeditionen. Jeg tror heller ikke hun har det store antal fjender. Hun skal og må vinde lortet.

Derudover kommer der vist en sidste kandidat fra Utopia som sføli kan ændre på det hele. Spændende, spændende.

Sunday, November 21, 2004

Jeg kommer tilfældigt over på TvDanmark her til morgen og ser call-in quizzen "Slå på Tråden". Og gudhjælpemig om værten ikke er en totalt lækker tøs ved navn Louise. Hvorfor spilde det talent på et call-in show kl. 8 søndag morgen? Og hvorfor er jeg oppe kl. 8 på en søndag?