The life and times of an anti-social intellectual

Saturday, February 10, 2007

Smerte

Vild Vinter 2 er i bøgerne og jeg tabte...til Kimball!? Hva' går der galt?

Om showet var godt kan jeg ikke rigtig sige da jeg kun så ca. halvdelen. Blue Nikita og Wesna var, som forventet, en fed kvindekamp. Et par botched spots, men overall en fed kamp og folk var rigtig godt med.

Mht. min egen kamp: Jeg skadede min skulder lidt ret tidligt i kampen og senere i en forearm/elbow smash exchange med Kimball gik det ud over kæben. Kimballs roaring elbow, der afsluttede serien, var specielt grum. I et stykke tid efter ku jeg ikke rigtig lukke munden. Det var som om kæben var låst fast. Det blev lidt bedre som dagen og aftenen skred frem, men det gjorde, og gør, stadig rigtig ondt. Måske det kan blive en god slankekur. Jeg prøvede at spise en parisertoast efter showet og det var den mest intense smerte jeg har oplevet siden den sidste kamp jeg så med Dronnist. Det er åbenbart umuligt at spise med den fucked up kæbe. Ak!

Friday, February 09, 2007

Det' den vildeste vinter i 100 år, og jeg lever...forhåbentlig

Vild Vinter 2 er i morgen. Mere international end International Showdown, vildere end Vild Vinter! Jeg er i kamp mod Kimball, Shooter Schjøtler, og Thorn. Er jeg nervøs? Lidt er man vel altid. Der skal jo helst være sommerfugle før ens musik starter. Den dag der ikke er det, er det vist tid til at sige stop (sagde han som den wrestlingveteran han er). Hvis jeg overlever vender jeg tilbage med en showrapport lørdag eller søndag.

Iøvrigt kan det nye og smækre Mad Man McKinzy wallpaper anskaffes her: http://www.dropdeadnow.dk/img/wrestlere/madmanmck.jpg

Vi ses i Langå!

www.prowrestling.dk